mandag 5. august 2013

Frem og tilbake er altfor langt!

Ikke alt blir slik man tror....Jeg var så overbevist om at Casa Happy...dèt var stedet jeg ville bo og være i...Men dengang ei! Det tok ikke mange dagene før ensomhetsfølelsen, angsten og depresjonen kom som kastet på meg. Og når de suicidale tankene kom...da ble jeg skremt. Og jeg forsto at jeg var mer skjør og sårbar enn jeg noensinne har vært. Èn ting lærte jeg av denne flyttingen; gresset er meget sjelden grønnere hos naboen! Jeg skjønte også hva det var som gjorde at jeg ville flytte til Casa Happy! Ikke verst bare det:) For etpar uker siden var jeg tilbake på gamle trakter og tårene sto i øynene på meg da jeg kjente at jeg savnet huset og Drammen...Og jeg fikk fullstendig panikk! Hva faen gjør jeg nå da? Jeg kjenner min elskede og visste hvordan han ville reagere så det var fryktelig vanskelig å si noe der og da. Så gikk det 2 uker til og jeg sprakk..og fortalte ham om selvmordstankene og hvor jævlig jeg hadde det. Han ble frustrert først men etter å ha pustet inn og ut et par ganger roet han seg ned og vi fikk snakket skikkelig sammen og diskutert alternativene. Er det noe å ta med seg av lærdom for meg så er det at min elskede og jeg har en bedre og kanskje dypere forståelse for hverandres behov og personlighet. En veldig bra og viktig ting å ta med seg på veien videre...For veien går nå tilbake til Casa Diva:)...som ligger i Drammen:) Tilbake til huset til min elskede.
Man må knuse egg for å lage omelett ikke sant...og uten sammeligning forøvrig...eller jo forresten så måtte jeg dessverre knuse hjerte til et fantastisk godt menneske/ hun som leier der jeg bodde før og skal flytte tilbake til...og det må være noe av det verste jeg har måttet gjøre på mange mange år...:( Men noen ganger må man sette sine egne behov først og for meg er det veldig vanskelig. Nå hadde jeg ikke noe annet valg enn å gjøre akkurat dèt. Gudskjelov tok hun det med fatning og vi har en avtale som gavner alle parter. Jeg ønsker henne alt godt for hun er et så fint og herlig menneske, og er det noen som fortjener kun det beste i verden så er det henne:)
Min elskede styrer det som skal skje med Casa Happy; det er ikke min business fordi det er han som eier det 100%.
Jeg skal hjem igjen innen 1.desember.....og jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Drammen. Det er det som er best for meg.
Til dere som har savnet meg og etterlyst meg...Jeg er rørt til tårer:) Takk for at dere har vært innom og sett etter meg. Jeg er tilbake nå og da inntil alt har roet seg...Men takk for at dere er der:))
10 kommentarer:

 1. At man av ot yil tar noen valg man kanskje ikke skulle tatt... Slik er jo livet. Jeg regner faktisk med at når du kommer hjem igjen så vet du at det er hjemme da. At livet der var bedre tross alt. Kan ikke si annet enn lykke til med flyttingen igjen jeg. Det er dit liv, og ikke minst skal du trives og ha det bra.
  Flott samboeren at han skjønner tegningen.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var faktisk slik jeg ser det nå et både nødvendig og smart valg:) Vi har på alle måter fått det bedre og jeg har lært mye av denne *episoden*...Nyttig lærdom å ta med seg videre...aldri galt det:))

   Slett
 2. Det var da svært tøffe tider dere har vært igjennom, bra dere fikk snakket ut om ting. Det er valg her i livet man kanskje angrer på, men jeg vet at du er en sterk kvinne så dette klarer du. Koslig at du er tilbake - Ønsker deg en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H...så hyggelig å se deg igjen:) Jeg var ikke forberedt overhodet på hvordan psyken min ville reagere på denne flyttingen..Men når jeg ble så dårlig som det jeg ble ..da var det bare å kaste inn håndkle...Noen ganger må man prioritere seg selv og gjøre det som er best for en selv ikke sant....Ha en super dag videre....Jeg må finne frem maleutstyret..igjen...For Casa Happy skal mest sannsynlig selges....:)

   Slett
 3. Hei snuppa.
  Det er livet i et nøtteskall det vet du, ting skjer og det er berg og dalbaner. Det viktigste i livet er kjærligheteb og det å takler ting sammen. Det har dere jo klart og det er så fint å høre. Godt at du er tilbake, jeg har vært å tittet skjønner du og fra Italia...=O) HIhi stor klem Frøkna

  SvarSlett
 4. Hei, jeg har jo ikke sett deg på en stund, siden du forlot Blogg.no og jeg er ikke noe flink til å gå inn på andre portaler. I dag fant jeg deg hos Gudinnene, der jeg også er, og jeg må si jeg ble så glad når jeg leste innlegget ditt, for du har vært så flink. Bare det å klare å se hva som plaget deg og ta lærdommen i deg, det er så sterkt og som du sier,dere har kommet hverandre nærmere. Se ikke på noe som feil, bare læring:)) lykke til, gleder meg på dine vegne

  SvarSlett
 5. godt å lese at du finner ut av tng som plager deg. Og godt at du er tilbake her på bloggen igjen. Og veldig veldig godt at du har en slik kjekk kar ved din side, som du kan prate med og som forstår deg. Lykke til!!

  SvarSlett
 6. Åh vennen min<3 Det aller viktigste er at du finner ut av hva du ønsker, og lytter til hjertet ditt. Først da blir det riktig. Det er ikke alltid like lett å lytte til hjertet sitt, for man blir fort usikker.

  Håper av hele mitt hjerte at du får det godt når du kommer hjem igjen. Nå har du forsøkt, og du er en erfaring rikere.

  Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag vennen:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 7. Du skriver levende og godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha. Utrolig hyggelig å høre :)

   Slett