tirsdag 5. august 2014

...I`m writing to tell you...

Jeg har ikke helt dagen idag....Masse vonde tanker og følelser som herjer...flashbacks som popper opp uten at jeg har noen som helst kontroll på *hvem-hva-hvorfor*.....Jeg aksepterer at det er sånn, selv om det er fryktelig slitsomt. 
Pappa ville ha fylt 81 år idag dersom han fortsatt var i live. RIP pappa...du er i mitt hjerte...alltid...Og midt i savnet etter ham dukker tankene opp...Så hvem er egentlig min biologiske far? Lever han? Hvor bor han? Vet han om meg? Som dere forstår er det mye tanker og mange følelser i denne kroppen akkurat nå. 
Og jeg lurer på om det er noen vits i å fortsette å blogge.....Det berømmelige *skal-skal ikke* spørsmålet har meldt sin ankomst. Og blond som jeg er sammenligner jeg meg med andre bloggere og det de har å by på. Hva har jeg i forhold til dem? En aller helvetes oppvekst og nå et helt ordinært liv i Gjøkeredet? En livserfaring jeg ikke unner noen og relativt stygge sjelelige arr...? Er det noe å skrive om? Er det noe alle andre ikke har hørt/lest om før? Nei, jeg tror ikke det.

Og hvor spennende er det å lese om mitt prosjekt 65...når ca resten av Norge er på slankern stort sett hele året?
Jeg håper jeg har noe å by på som ikke alle andre har...kanskje hvis jeg leter godt nok så finner jeg det...et eller annet sted...


.....the feeling of  emptiness....

6 kommentarer:

 1. Kjempestor klem til deg vennen <3 <3 <3 Du er bare kjempeherlig og jente som jeg setter kjempestor pris på!

  Blogg videre du, for bloggen din er kjempebra! Du er en ærlig og oppriktig blogger, og det ser vi som er dine bloggvenner også! Ikke tenk på at bloggen din er kjedelig! Det er den så slett ikke, og det er bedre å ha 5-6 gode bloggvenner som faktisk følger bloggen din fast, og som verdsetter bloggen din og det du skriver! Da får man kontakt med bloggleserne. I stedet for å ha mange som man aldri får kontakt med. Jeg tror nok det er mange som leser bloggen din som kanskje ikke kommenterer. Nei!!!! Ikke slutt å blogge! Du har faste lesere som følger deg kjære vennen <3 :) Det er slike blogger som ærlige og oppriktige folk vil ha, og ikke overfladiske blogger som ikke gir av seg selv!

  Tenker på deg i dag når din far kunne blitt 81 år <3 <3 <3

  Ønsker deg en kjempefin kveld videre :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 2. Stå på, blogg vidre kjære vene. Du skriver godt og det er alltid kos og lese hva du skriver. Det er sikekrt flere som leser bloggen din enn som kommenterer. Det er slik for de aller fleste. Du har mange tanker rundt din far som hadde blitt 81 år, skjønner deg veldig godt. Sender deg masse varme tanker. Ha en fin dag. 24.

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge 2 for varme og fine ord...De gleder og varmer et Divahjerte :) Stoor klem til dere begge..<3

  SvarSlett
 4. Jeg liker bloggen din kjempegodt!! Ikke slutt å skrive, da!! Klem

  SvarSlett
 5. Og så skulle jeg legge til at jeg leser omtrent hvert ord du skriver, men er kjempedårlig på å legge igjen kommentarer.......

  SvarSlett
 6. Tusen takk Guro for din fine og varmende kommentar :) Stoor klem til deg :) Jeg har faktisk begynt å innse at jeg har noe å bidra med i bloggverdenen....hurraa :)

  SvarSlett