mandag 4. august 2014

Mandag og veiedag :)

På fredag viste vekten 74.2.....og til min store overraskelse viste den 73.3 idag! Yes!! Det går riktig vei og selv om jeg spiste en stor muffins og en pose med *Venner*..sjokolade/smågodt på lørdag så har ikke det hatt noen negativ effekt.
Det jeg har gjort som jeg er overbevist om er cluet..det er å spise de 3 faste måltidene og jeg spiser sjelden etter klokken 16. Min kropp er slik at forbrenningen legger seg på lavgir på kvelden og da fungerer det best for meg å ikke spise på kvelden.

Jeg er inni en tung periode for tiden....tomhetsfølelse og mild depresjon er vel de riktige ordene for å beskrive hvordan jeg har det. Desto viktigere er det da å spise sunn mat og ha faste måltider. Psyke og matinntak henger sammen. Men jeg har også dager hvor jeg har det veldig bra så det varierer, uansett så prioriterer jeg å holde meg til min kostplan og ha et bevisst mål. 65 kg er målet...jeg er på vei :)
Å spise sunt betyr for meg å styre unna boller og sjokolade. Får jeg cravings så  tar jeg en halv skive med Nougatti og da er jeg fornøyd faktisk :) Jeg er IKKE den som da må inhalere en hel sjokoladeplate eller en pose med boller. Nope! Det handler om å være bevisst og å ha litt selvkontroll når man vil gjennomføre noe.
På soverommet mitt har jeg hengt frem en bukse jeg kjøpte i sommer. Jeg får den på meg men den sitter ikke pent....les: litt i trangeste laget :) Den henger der for å motivere og inspirere og jeg bare gleder meg til bruke den. Betalte 100,- kroner for den, og sparte 500,- kroner da den opprinnelig har kostet 699,-...:) Liiker!


Bildet er lånt fra Google

Til en slik bukse velger jeg å bruke sort genser og sorte sko eller støvler. Less is more ikke sant :)

Ha en fantastisk uke...ta godt vare på deg selv og gjør det beste ut av hver eneste dag :)6 kommentarer:

 1. Kjære vennen min <3 Gir deg en stor klem fordi du er ei kjempeflott person som jeg setter kjempestor pris på <3 <3 <3

  Synes du virker veldig bevisst og målrettet, og det har alle noe å lære av!

  Ønsker deg også en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Aaawww....bøttevis med klemmer tilbake til fiiineste Toril :) Jeg prøver å vise andre at det er mulig å gå ned i vekt uten å være helt prest.....Blir jeg bedt i et selskap f.eks, jammen da tar jeg 1 kakestykke...det er ikke verre enn det. Men det blir verre dersom man ikke har litt selvkontroll og tar 2 el 3 kakestykker...:) Så glad for at du heier på meg fra sidelinjen vennen...Det setter jeg utrolig stor pris på skal du vite :) Ha en herlig uke og ta godt vare på deg selv :) Stoor klem..<3

   Slett
 2. Du sparte faktisk 599 ;) Ha en god uke. Og nugatti eller noe du har lyst på er lov. Det viktigste er hvordan du har det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei HL :) Der ser du...blond og kan ikke matematikk...og jeg som bor sammen med en mattelærer....hihihiii :) Du har så rett! Det viktigste er hvordan jeg har det *along the way*...:)

   Slett
 3. Hei. En god stund siden jeg har vært her. Jeg nyter livet og er fornøyd med 90 kg fordelt på 188 cm, med litt trim så kan vekta gå nedover. Håper dere har det bra, og at alt rundt ditt nye hjem er i havn hva alt angår. Det var varmt i Juli men jeg har jobba hele tiden, bada mye og spist jordbær. Det er litt sommer igjen enda så det blir nye svømmeturer. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Neimen hei H :) Så utrolig koselig å se at det er liv i deg :) Håper du har hatt en fin sommer og har kost deg masse..både med jordbær og svømmeturer :) Vi flyttet litt lenger opp i åsen....og stortrives i Gjøkeredet :) Har fått pusset opp det meste, og resten...det får fagfolk ta seg av :) All grunn til å være fornøyd med kilo/høyde du! Uansett så får man gjøre det man syns er best for en selv og finne sin trivselsvekt :) Ha en finfin kveld videre :)

   Slett