fredag 27. desember 2013

Hva 2014 skal brukes til...

To-do listen er lang hva 2014 angår...og godt er det:) Det er mye spennende og spesielle ting som skal skje, og jeg kan nesten ikke vente med å få satt igang:)

Det aller første vi skal gjøre er å få sjekket ut hvordan vi kan få fikset vanntrykket i heimen...For å dusje her er som å stå under en katt som tisser!! Så vi må først kontakte en rørlegger for å sjekke hva trykket faktisk er, og så får vi da vite om vi må bytte vannrøret utenfor huset....Spennende blir det å finne ut hvor dyrt det kan bli...baaah:) Og blir det for dyrt...da må vi selge huset!!

Så, når kjellertrollet har kommet seg vekk skal hele kjellerleiligheten males...For den skal leies ut. Ikke til folk med kommunal garanti....det holder med èn ræva erfaring!! Derfor leies den atter ut til meg:)
Kjellergulvene utenfor leiligheten må desinfiseres/vaskes med kloring og så skal de males. På sikt er planen også å kle betongveggene ned fordi det finnes ikke isolasjon i det hele tatt og da blir kjellern rå og kald.

Dersom vi får orden på vanntrykket skal badet pusses opp. Ut med badekaret og inn med dusjkabinett:) Dette er ting som vil ta tid og i mellomtiden har vi kanskje allerede rukket å ha ferie på vårt elskede Botel AlcudiaMar:) 
Det ble ingen ferie dette året....og det merkes på kroppen. Altfor mye oppussing og for lite hvile, som ble avsluttet med masse stress i forbindelse med alt bråket med leieboern....Vi *lever lenge* på en 2 ukers tur min elskede og jeg:) Og minnene...de tar vi frem når dagene blir tunge og det er iskaldt ute...Og så gleder vi oss til neste tur:)

Noe av det største som skjer i 2014 er at min elskede og jeg fortsetter å være særboere..
I den forbindelse skal mitt soverom pusses opp:) Farvene jeg skal bruke er creme, marineblått og gull...lekkert!! Gleder meg vilt til å begynne den prosessen og snart skal jeg bestille med gardiner...vi snakker brodert silke....:)

Hva slags planer har du for neste år? 

Ha en riktig fin dag, og ta godt vare på deg selv:)1 kommentar:

  1. En fordel med en dusj som virker sikkelig med godt vanntrykk, et dusjkabinett er en for del, tar mindre plass. Sjøl så har jeg sikkert flere planer for 2014 men jeg er så tafatt av meg men må bare hoppe på noe. Man høster det man sår heter det, nye erfariger vil det bli uansett. Det blir deilig med en tur til solen for dere når den tid kommer. Ha en fin lørdag. 24.

    SvarSlett