lørdag 6. juli 2013

Morgenstund har gull i munn og bly i ræva..!

Helt sant! Har sovet kjempedårlig  natt...mareritt og kaosdrømmer som jeg kaller dem...Sliten, tung i kroppen og trist var jeg når jeg våknet....ikke den beste starten på dagen kan man si! Mye som ligger i underbevisstheten som bearbeides og de fleste marerittene mine handler om dette med å bli avvist og sveket..da av min elskede..
Kroppen verker og jeg er støl etter gårsdagens trimtur, måtte jo innvie det nye vidunderet som har fått det stilige navnet Steppfrid:)) Men det hindrer meg ikke i å hive på meg treningstøyet og ta en økt ganske snart. Må få ut gruffet i kroppen etter en rævanatt....Merkelig nok liker jeg å våkne uthvilt....sær ikke sant:)
Ellers skal dagen brukes til litt klesvask..gjeeesp....støvsuging og andre ugøye huslige sysler. Kjedelig men det må gjøres når man har en liten hund som røyter i tide og utide:)) Men han får lov til det! siden han er så vakker...:)

Ønsker deg en riktig god lørdag....nyt livet og ta godt vare på deg selv:))

2 kommentarer:

 1. Huff det hørtes kjempeslitsomt ut med disse drømmene vennen! Som du sier er det jo underbevisstheten som jobber. Tror jeg har hatt mareritt 2-3 ganger eller noe sånt, og da vr det fordi jeg så film som jeg tok med meg inn i drømmeverden.

  Åhh så kjempesøtt bilde av den kjemepfine hunden din! Han er kjempesøt<3

  Kjenner igjen dette med røyting. Nå som det er sommer røyter kattene mye mere, og særlig huskatten vår Svartfot. Plassen hans er hvit av pels, og den må jeg støvsuge daglig.

  Jeg kaller slike "ugøye" ting for dagligdagse plikter jeg.

  Ønsker deg en kjempefin lørdag vennen :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig god formiddag...eller er det ettermiddag etter kl 12...jaja..pytt pytt:)) Ja det er slitsomt å våkne og ikke kjenne seg uthvilt....tar så lang tid å innhente formen igjen syns jeg...Men merkelig nok lar jeg meg ikke påvirke av filmer eller bøker....det er bare mine egne angster og tankegreier som kødder med meg:)
   Det ser ut som vi har lagt vegg-vegg teppe nede...så mye hår overalt!! Jeg blir sprø! Og vi er flinke til å børste ham men dette er visst noe som er typisk for tibbene...:) Adopterer den!! Dagligdagse plikter....kult:)) Ha en herlig lørdag vennen min, her skal det dusjes!! Vært flink jente og tatt over 1 time på Steppern....liiiker:)) Stooor klem til deg:))

   Slett