torsdag 31. juli 2014

Kan jeg få litt oppmerksomhet pliiiiiise.....

Jeg blir helt matt av å se hva folk gjør for noen ekstra lesertall...gjeeeeeeeeesp! Og dette er gjerne de samme som kaller andre for attention whores...øhhh..javel?! Under påskudd om formbilder så skal alt annet på kroppen vises...aller helst brystene, rompa og gjerne et snev av underlivet......Kjære vene....er dere virkelig så desperate etter oppmerksomhet at dere gjør dere selv så billige? Er det alt dere har å tilby? Holder det ikke med debatt-innlegg eller noe annet? Eller er det for kjedelig? Høres sikkert fryktelig prippen ut men det får så være. Hvor blir det av selvinnsikten? Har dere hørt om at valgene dere tar idag kan slå dere i ansiktet i morgen? Jeg vet om bloggere som ikke kan stå for det de har gjort, men heller beskylder andre for å mobbe og sette ut falske rykter...WTF?? Hva med å tenke litt før dere legger ut ganske frekke bilder? Det er ingen hemmelighet at potensielle arbeidsgivere googler sine arbeidssøkere.....noe jeg forstår. Som ansatt skal man representere bedriften og man fremstår som relativt useriøs dersom man spammer nettet med lettkledde bilder av seg selv. 
Som 50-åring og mottager av uføretrygd er det ingen som googler meg og glad er jeg for det! Jeg la nemlig ut et bikinibilde av meg selv for noen dager siden, noe jeg aldri ville ha gjort dersom jeg var i arbeid. No way! Og det er noe som ikke skjer igjen :) Jeg liker ikke å legge ut bilder av meg selv...det føles rart og litt småekkelt. Eneste grunnen til at jeg gjorde det var som et svar til en jente på 19 som syns det var så grusomt med alle disse gamle kjerringene med sine lange og gamle rumper på stranda..??!! Ikke pokker om jeg lar noe slikt gå ubesvart hen....
At man er stolt av kroppen sin er helt supert! Men er det ensbetydende med at man må vise den frem til hele verden...fordi man kan? Man kan faktisk gjøre det stikk motsatte og beholde verdigheten og selvrespekten. Anbefales!

7 kommentarer:

 1. Hang meg faktisk mest opp i "en jente på 19 som syns det var så grusomt med alle disse gamle kjerringene med sine lange og gamle rumper på stranda" ... hadde vært morsomt å oppleve hva den jenta mener om 20-30 år når hun selv er i samme båt ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahahaaa....hun kan glede seg :) Skal se hun er av den typen som legger inn implantat i rompa...for det ser jo * så naturlig ut* når man har passert 50...not so much :)

   Slett
 2. Jeg blir matt av slike bloggere, og dem finnes det en del av! De roper om oppmerksomhet. Er det rart at det er kroppspress hos yngre bloggere? Jeg skjønner godt når yngre bloggere får dårlig selvtillit av disse bloggerne!

  Disse bloggerne eier ikke selvinnsikt nok til å se hvordan de holder på.

  Kjempebra du fokuserer på dette!

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld vennen :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant de gjør! Fy flate jeg er sjeleglad jeg ikke er tenåring lenger og har det kropps og klespresset på meg lenger! Jaggu noen fordeler med å ha passert 50 :) Ha en finfin kveld videre vennen...Stoor klem :)

   Slett
 3. Sov godt etterpå. Lat som jeg forteller en historie. Selv sovner jeg snart :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei HL :) Håper dagen har vært en bra dag? Og jeg har deg på øre...*Det var en gang*........Sov godt du også :)

   Slett
 4. Great information. This works great for me. Thanks for sharing this.

  SvarSlett