fredag 1. august 2014

Klar..ferdig..start!

Jammen da var det plutselig 1.august og jeg er nå igang med prosjekt 65! Jeg skal gå ned i vekt og målet er å veie 65 kg når jeg er ferdig. Idag tidlig viste vekten 74.2......et tall jeg overhodet ikke er fornøyd med. Da er det bare èn ting å gjøre....å få ræva i gir :) Det er alltid rom for forbedringer:)
Jeg gleder meg til å få tilbake den følelsen av å trives med vekten...at klærne sitter penere på og generelt å føle meg mer vel. Min elskede støtter meg men er samtidig nøye med å si at dette skal jeg gjøre for min egen del :)
Det er ingen mirakelkur jeg skal følge. Det handler om å bruke hodet og være mer bevisst på hva jeg putter i meg. Ikke verre enn det!

Min motivasjon er å bli mer fornøyd òg at min elskede har lovet meg en gave. Da snakker vi Gucci, Burberry eller i beste fall...Louis Vuitton....weeeee :) Det er noe med å ha denne gulroten foran seg, men viktigste er å vise meg selv at jeg klarer det. Jeg hadde ingen problemer med å gå ned nesten 10 kg for 2 år siden..manglet fattige 400 gram på å nå målet som da var 10 kg ned. Og jeg klarte det i løpet av noen få mnd :) I 1997, etter å ha flyttet fra min daværende mann bestemte jeg meg for å ta grep. I løpet av 13 mnd gikk jeg ned 37 kg! 3 måltider pr dag og 1 times gåtur hver dag.....det var det som skulle til. Så jeg vet med meg selv hva jeg kan få til. Forskjellen nå er at jeg ikke lenger kan gå disse trimturene....foten protesterer og jeg får betennelse nesten med en gang! Så nå blir det enkel husmortrim og det holder for meg :) 
Hver mandag vil jeg legge ut hva vekten viser, og så håper jeg at du heier på meg fra sidelinjen :)


Bildet er lånt fra Google

Ønsker deg en strålende dag.....gjør det beste ut av den!

5 kommentarer:

 1. Takk for tipset :) Men min måte å gå ned i vekt er vel den enkleste måten man kan gjøre det på :) Sunt kosthold, 3 måltider pr dag, trene og ha 1 dag pr uke hvor jeg spiser godis...Ikke så vanskelig å følge det :) Men hvorfor kommentere anonymt?

  SvarSlett
 2. Ta vare på deg! Ja, ingen mirakelkur, for de er bare midlertidlige. Men å spise tre eller fire ganger faste måltider, være i aktivitet osv, er fint, for kropp og sjel. På sykehuset er det fire ganger måltid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei HL :) Kjappe løsninger vedr vekt er aldri smart...easy go-easy come....kiloene kommer kjappere tilbake og gjerne i flertall...Det har man da gjort altfor mange ganger :) Vennlig hilsen utålmodig....Men noe har man da lært, og det er at vektnedgang skal og bør ta tid. Så..no stress. 4 ganger pr dag med små måltider høres fornuftig ut. Hva syns du selv?

   Slett
 3. Ingen tvil om at du klarer brasen. Det er snakk om viljestyrke og det har du.
  Jeg har det samme målet.
  Var 63.3 da jeg kom hjem fra ferien. Skal tilbake til 60. Der trives jeg, og det er på høy tid å komme tilbake.
  Lykke til til oss begge to::) Klemz

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lady V :) Tusen takk for at du har troen på meg og i like måte!! Jeg veide for noen år siden 58 kg...men det ble for lite for min kropp. Men tung benbygning så jeg rett og slett ikke bra ut i det hele tatt, så 65 kg er helt perfekt for meg. Og dette med trivselsvekt...det er viktig. Masse lykke til du også..Stoor klemz :)

   Slett