lørdag 9. mars 2013

Det blir rart....

Vi skal selge huset...Casa Diva...Det er der vi bor nå. Så skal vi flytte sammen i Casa Happy:)) Det er mange år siden jeg har bodd sammen med en kjæreste....så det å skulle forholde seg til en annen voksen døgnet rundt blir en stor men fin overgang. Vi er 2 raringer som skal leve livet sammen i håp om å få lov til å bli gamle sammen...:))

Når 2 skal dele et hus som er mindre og med en helt annen planløsning må man tenke seg godt om og finne en måte å ivareta sine interesser og behov på en måte som gagner begge. Fordi han jobber og jeg ikke gjør det så har vi separate soverom. Han liker å ha det ganske kaldt når han sover mens jeg må ha det varmt...Han snorker!...neida, jeg gjør da ikke det..ehhh kremt....og vi har ulike døgnrytmer..derfor er det best slik. Jeg får min lille hule hvor jeg kan drive med mine ting..og det er også husets røykerom. I en alder av 49 nekter jeg å stå ute og gjøre akkurat dèt...så et av kravene var at en av bodene inne ble gjort om til røykerom/kontor. No problema...han har skjønt at happy wife er happy life:))
Gudskjelov har vi ganske så lik smak når det gjelder interiør, slik at det meste av våre møbler kan brukes i det nye huset...sparer ganske mye penger på det!

Noe av det viktigste i et forhold er tillit og takhøyde. Vi gir hverandre begge deler. Ingen trenger å forklare hvorfor man ønsker å trekke seg tilbake eller gjøre et eller annet i et annet rom. Det handler om å gi hverandre space....Mennesker med kontrollbehov er jeg sååå ferdig med..orker ikke å måtte stå til rette for og skulle forklare hver minste lille ting. Jeg er for gammel til det. Han er slik han også...og takk for det:)) Det blir rart men godt å endelig kunne kalle seg samboere. For det er det vi skal nå...bo sammen. Tiden som særboere er forhåpentligvis snart over. Vi gleder oss til å flytte og skape et liv sammen og lage minner sammen i Casa Happy:))8 kommentarer:

 1. Høres så koselig ut,det dere skal skape nå :-) Blir så fint atte :-) Håper du får en fin lørdag også :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa:)) Men det er littegranne skummelt også....rart med det når man er vant til å bo alene og bare ha sønnen å skulle ta hensyn til...Men det blir nok veldig bra tenker jeg:)) Ha en finfin dag videre Lady F:))

   Slett
 2. Det høres veldig fint ut. Jeg tror det blir akkurat så bra som du tenker her. Og så kan du jo ta fram dette innlegget ditt av og til, det hender jo at man vakler seg litt ut av kurs, det gjør vi alle sammen en gang i blant. Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har du så rett i! Selv om man er enige og har felles mål og vet veien frem så hender det at veien blir humpete og man trekker i forskjellige retninger...da er det veldig greit å ta frem dette innlegget som du sier og minne hverandre på hva man har som mål:)) Vi har vært særboere i samme hus i flere år så det blir ikke helt nytt og spennende...men samtidig blir det en overgang..en god sådan har vi bestemt oss for:)) Ha en fin lørdag videre:))

   Slett
 3. Dere har mange glade dager og se frem imot. Glade dager har dere hatt i mamnge år alt, men det blir noe ekstra når dere blir samboere. Og det kommer til og gå veldig bra. Vi som lesere er blitt imponert flere ganger over din sans for farger og interiør. Salgsprosessen kan bli lang men jeg håper det går fort unna. Ha en fin lørdagskveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)) Ja vi håper på det:)) Mange gode og fine år sammen der...Er så utrolig hyggelig at dere liker min sans for farger og interiør...er ikke ferdig enda så *stay tuned*...hihihii:)) Vi krysser fingrene for et raskt salg...det er jo en funkisbolig m/utleiemuligheter/3-roms...så er det jo utsikten her som er helt enestående....håper det blir et salg så raskt som mulig:)) Ha en finfin lørdag videre:))

   Slett
 4. Det blir sikkert fint, lykke til!
  Klem, M

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)) Ja det håper jeg virkelig at det blir! Er *avhengig* av å ha det fint og koselig rundt meg....men hva min definisjon av fint er, stemmer sikkert ikke med hva andre syns er fint:)) Smaken er som baken...den er delt..og takk for det:)) Stoor klem tilbake:))

   Slett