tirsdag 21. mai 2013

Jeg kommer tilbake:))

Pga flyttingen så vil det ta noen få dager...forhåpentligvis...før jeg er på nett igjen. Det blir rart å ikke skulle verken blogge eller være på Facebook...abstinenser da...hahahha:)) Men sånn er det bare.
Jeg må ærlig innrømme at det gjør veldig godt i selvtilliten å se at flere og flere kommer på besøk på bloggen min...det gjør meg ydmyk og glad..og forundret faktisk. For jeg har fått høre at jeg har en ufattelig kjedelig blogg...intetsigende etc etc....og fordi jeg er som jeg er så går det innpå meg.
Nei jeg har ikke den mest spennende hverdagen...som uføretrygdet så er det realiteten...Ei heller skal jeg stille i verken det ene eller det andre....og jeg skaper ikke myter om meg selv for å få oppmerksomhet. Alt jeg skriver kan dokumenteres!! Ærlighet varer lengst fordi den blir så lite brukt ikke sant:))
Men når jeg har fått tenkt meg om så har jeg egentlig ganske mye å bidra med. En livserfaring av de sjeldne pga oppveksten min og retningen livet tok....Enkelte opplevelser kunne jeg veldig gjerne vært foruten, andre er jeg så glad for at fikk erfare:))

Nuvel.....Jeg håper jeg har gleden av å se deg her igjen når jeg kommer tilbake...Telenor skal hjelpe meg å koble opp alt mixmaxeriet på fredag, så da krysser vi alt som krysses kan om at jeg da er på nett igjen:))
I mellomtiden håper jeg du tar riktig godt vare på deg selv:))
3 kommentarer:

 1. Kommer til å savne deg på facebook og på bloggen vennen! Kjenner igjen dette med å kanskje få litt abstinenser når man er uten nett, men slik er det når man flytter.

  Du har slett ikke noe kjedelig blogg. Bloggen din er varierende med tekst, innhold, bilder og ikke minst humor! Det er slik en blogg skal være. Tror de fleste føler at "man ikke har et spennende liv" nok til å fortelle om det. På samme måte tenker jeg også. Jeg tenker: "Er dette interessant nok for mine lesere?".

  Det har i hvert fall vært kjempespennedne å følge deg under flytteprosessen og sett alle de kjempefine oppussingsbildene som du har lagt ut.

  Ønsker deg lykke til med flyttinga nå!

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 2. Ønsker deg lykke til med flyttingen. Du har aldri hatt en kjedelig blogg for det er sikkert flere som leser den enn du aner. Og bare noen få skriver kommentar. Men bloggen din er veldig god lesing, du har vist oss hvordan ditt nye hjem blir med bilder av fine farger og detaljer. Så nå gleder vi oss til neste innlegg. Du har en fantastisk fin blogg. Ha en fin dag. 24.

  SvarSlett
 3. Lykke til med flyttinga, vi sees når du er på nett igjen :-) Tenker det blir litt abstinenser ja, ha-ha :-) Stor klem :-)

  SvarSlett