søndag 30. juni 2013

Hørte jeg noen si bortskjemt....

Neida, jeg er bare så utrolig heldig at jeg har en kjæreste som elsker å glede Fruen/meg og som strekker seg langt for å få det til:)) 21.juli har vi vært sammen i 10 år og han spurte hva jeg ønsket meg. Jeg sa som sant var; han har hørt maset mitt i X-antall år så hvorfor han spurte hadde vært interessant å vite!!; at en veske fra Louis Vuitton er det eneste jeg ønsker meg. Vi vasser ikke i penger. Langt derifra men han er meget dyktig med pengene sine så vi har det bra for å si det sånn. Jeg tok en tlf til LV-butikken i Akersgata i Oslo og snakket med en meget hyggelig ung mann/dansk sådan, og fikk vite prisen på 2 av de veskene jeg syns er finest. Så etter å ha snakket med min kjære og spurt om det var greit at vesken kostet så mye som den gjør..så sa han at ja...den har han lyst til å gi meg...Dåne da!!! Jeg vet ikke hvor mange år jeg har hatt lyst på en ekte LV-veske....men nå er den rett rundt hjørnet og jeg er så happy:))

Slik ser den ut:

Bildet er lånt fra Google

Vidunderet heter Louis Vuitton Neverfull GM og koster 5100,-.....Ja det er sinnsykt mye penger men vi liker å gi hverandre gaver vi vet er noe vi ønsker oss og som kommer til å bli brukt. Heller det enn mange smågaver som blir liggende i skap og skuffer...Og denne vesken, den kommer til å bli brukt mye:))

4 kommentarer:

 1. Heldiggris!!! Og gratulerer med jubiléet :-) Størst av alt er kjærligheten :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. JAAAAAAAA...hihihii:)) Jeg er kjempeheldig!! Tusent akk skal du ha Trine:))

   Slett
 2. Det blir koslig med en slik veske - håper du vil bruke den mye og ta godt vare på den. Kjempestilig, en slik LV-veske kler deg, den er helt deg. Hva er den laget av, skinn? Ha en fin mandag. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen H:)) Den skal brukes mye!! Dette er en klassiker og det er ordentlig skinn, ikke noe plastikk der i gården:)) Det er også serienummer som er registrert hos LV i Frankrike som viser at den er ekte...det liker jeg:)) Ha en finfin mandag:))

   Slett