lørdag 22. juni 2013

Route 60....Ut på tur og ny veiing.

Jeg har akkurat kommet hjem etter å ha gått dagens trimtur. 55 minutter ble det og du snakker om svettings da! En liten anelse høy luftfuktighet kan man si....Nå går jeg ganske fort også og det er med på å sette igang forbrenningen  enda mer.
Det er lørdag og for meg betyr det godisdag:)) Barnslig ja....Nuvel...Idag skal jeg spise sjokolade for første gang på 1 uke....Min elskede handlet igår kveld og jeg ba ham ta med de beste sjokoladene jeg vet om...Kvikk Lunch og Peanøttkubbe....nammers:))Ble litt skuffet da jeg veide meg i dag tidlig...75.2 på tirsdag og 74.6  viste vekten men jeg vet hvorfor...For fingrene er kjempehovne og kroppen er full av vann eller middagen igår. Chicken Tikka Masala.....det er jo så digg men fy pokker så salt!! Jeg bruker aldri salt på maten, men jeg merket det da jeg spiste at den var mer salt enn det den er til vanlig...Noen må seriøst ha mistet saltbøssa i gryta!! Ikke nice.....
Så til middag idag blir det kyllingsalat..og ja...selvfølgelig bruker jeg dressing! Halloo...salat uten dressing...det er triste greier:) Da får det heller ta litt lenger tid å gå ned disse kiloene...det er no stress!
Det går ihvertfall nedover...sakte men sikkert...og det er slik det skal og bør gjøre når man skal ned i vekt:))

Ha en herlig lørdag videre...ta godt vare på deg selv:))2 kommentarer:

  1. Jeg hovner opp i kroppen når det er varmt ute også jeg :-/ men om vekta går opp eller ikke da, det sjekker jeg ikke ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Jorunn:)) Det gjør jeg også...skal ingenting til før jeg hovner opp....er visstnok hormonstyrt det greiene der:)) Men hadde du sjekket så ville du mest sannsynlig sett at det ga utslag på vekten:))

      Slett