søndag 8. desember 2013

Fra særbo til sambo!

Vi har en plan Egon:)...... Ja det har vi nå...Huset i Hokksund leies ut via Utleiemeglern fordi de tar alt  det juridiske og de leier ikke ut til folk med kommunal garanti...Det holder med en dårlig erfaring!
Jeg flytter tilbake til Drammen og bor i underetg. når den blir ledig, forhåpentligvis den 5.januar:) Så begynner vi ombyggingsprosessen i 1.etg oppe hos min elskede. Det som blir mitt soverom skal få nytt vindu og nytt gulvbelegg. Så skal de innebygde skapene fra 1964 rives og det samme skjer på naborommet. Der skapene sto skal det settes opp en lettvegg. Rom nr 2 /det som er naborommet blir mitt kontor/røykerom. På det rommet blir det også nytt vindu som skal midtstilles for det er det ikke nå:) In the end blir det mitt *pink office*:)
Så skal badet fikses. Ut med badekaret og inn med dusjkabinett. Det er 2 små vinduer der hvor det ene skal vekk og det tettes igjen der det var. Så skal det andre vinduet skiftes men det blir satt inn et litt større vindu da. Alle de nye vinduene våre skal ha sprosser..altså at det ser ut som det er smårutete...eeelsker det:)) Kjempekoselig og litt romantisk syns vi:) Det kommer til å bli veldig bra når det blir ferdig, men det vil ta tid og det er greit. Men når mesteparten av oppussingen er ferdig så flytter jeg opp til min elskede og underetg. blir da utleid. Hvorfor vi gjør det sånn er fordi vi ønsker å ha alt på èn flate men vi ønsker ikke å bo i blokk. Jeg trenger også å føle meg trygg og det gjør jeg her. My heart is where my home is....og mitt hjerte og hjem er i Drammen:)
Forutsigbarhet, trygghet og ro er så viktig for at jeg skal fungere optimalt. 
Igår var vi en tur i Hokksund for å hente noe jeg hadde glemt...Det var en utrolig merkelig opplevelse. For idèt jeg låser meg inn og starter på turen opp til 2.etg...da var det som å være i et helt ukjent hus...og jeg skjønte da at jeg var ferdig med huset i Hokksund. Det er ikke der jeg skal være...for jeg har ikke hjertet mitt der. På veien hjem til Drammen dro vi innom JULA og Europris og kjøpte faketrær og belysning for å pynte litt utenfor huset.


Inngangspartiet...


Fra terrassen...

Idag skal treet inne pyntes, det skal ryddes og vaskes for på tirsdag har naboene takket ja til vår invitasjon for å snakke om hvordan vi best mulig kan få et godt naboskap:))

Ha en avslappende og god søndag...ta godt vare på deg selv:)


6 kommentarer:

 1. Åhhh så fint du har det med de trærne <3 Og kos deg med pyntingen i kveld. Skal kjøpe i morgen jeg :)

  Klem <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei snuppa:)) Så koselig at du likte:)) Ha en super dag videre!! Stoor klem:)..<3

   Slett
 2. Så bra da! Da er det bare å ta fatt en ny oppussing. Men når enden er god er all ting godt. ;-) Lykke til med prosjektet og samboerskapet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Trine:)) Tusen takk skal du ha:)) Badet er et stort prosjekt så det må vi vente med, men soverommet og kontoret skal tas fra mars/april:)) Utrolig spennende å se de store forandringene som blir når det rives vegger og bygges nye. Å skape nye rom som er mer funksjonelle er så gøy:))

   Slett
 3. Dere har planene i orden skjønner jeg. Knallfine juletrær dere hadde pyntet med. Men slike planer kan du takle over tid, intet er ferdig på en dag. Det blir bra. Fikk vaska noen juleduker igår, tok opp en pose med juleting fra boden i dag, meget mulig at jeg kjøper ny 7-staker til vinduet, Skaffa nye gardiner til sovrom fra KID, lilla roser på blå bunn. Hadde en festlig kveld i teateret på lørdag. Kultur er viktig. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H og riktig god søndagsaften:) Nå er planene der de bør være, etter X-antall runder med *hvem-hva-hvor* så er det avslappende og godt å vite at vi har kommet frem til en plan som begge sier et JA til:)) Så hyggelig at du pynter litt til jul, tror det er viktig at man gjør slike ting og skaper litt hygge rundt seg...kjempeviktig det:)) Farvekombinasjonen på KID-gardinene syns jeg hørtes innmari stilig ut:)) Tøffe farver sammen det:)) Teater er en hyggelig kulturopplevelse alle bør unne seg en gang iblant:))

   Slett