lørdag 7. desember 2013

This Diva is a happy Lady:)

Oh yeah!! Nå skjer det endelig saker og ting...Det sies at *den som venter på noe godt ikke venter forgjeves*...Jeg har min versjon...*Den som venter på noe godt skal være veeeldig tålmodig*...og er det noe jeg ikke er...så er det tålmodig...baaahh:))
Det er så utrolig godt å være tilbake i Casa Diva/Drammen...Kjenner sjelefreden langt inni margen!! Og i går kveld fikk jeg årets hakeslepp. Min elskede og jeg sitter og diskuterer rekkehus og beliggenhet osv, da han plutselig sier; vi kan jo leie ut underetg her, bygge om 1.etg og få det slik vi vil...Da slipper vi å flytte og vi får det vi ønsker, nemlig alt på ett plan...og vi flytter sammen...Hvis dere hørte et smell i 20.tiden igår kveld så var det min hake som gikk i gulvet med et brak:))
Det er vanskelig å finne ordene som beskriver lettelsen og gleden jeg føler nå.....Lykke er det nærmeste jeg kommer:)
Da skal det etterhvert skiftes vinduer her, badekaret skal ut og velkommen inn til 1 stk dusjkabinett:), taket i stuen skal få ferdigmalt panel og alle lampene byttes ut med de samme som vi satte opp i Hokksund/ Casa Happy:) 

De er så utrolig vakre disse lampene og gir veldig godt lys:)) Vi kjøper de på Dag`s Marked til en mye lavere pris enn andre steder:)) 
Kjenner det kribler etter å sette igang prosessen og få flyttet tilbake....fordi jeg skal hjem:) Det er her jeg er hjemme...jeg trodde det var i Hokksund men jeg er en erfaring rikere og vet nå hvor jeg hører hjemme...I Casa Diva:)

Ha en strålende dag og ta godt vare på deg selv:)

2 kommentarer:

  1. Så herlig begynnelse på julen. Ønsker dere all lykke til :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei:)) Og for en gave til min 50-årsdag som er den 19.desember:)) Tusen takk skal du ha og en riktig god jul til deg og dine:))

      Slett