søndag 20. juli 2014

..og vips så var man tilbake!

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/1991/drammen">Drammen</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!


Riktig god morgen alle sammen :) Håper dere har en fin dag og nyter sommeren. Og til dere som ikke har det så bra..av en eller annen grunn...Jeg føler med dere. Been there-done that! Vet alt om hvor kjipt det føles når *alle* smiler, virker tilsynelatende lykkelige...mens man selv har det rett og slett ræva.
Det har vært en lang pause fra alt som heter blogging nå, men det har jeg hatt så godt av. Så utrolig mye har skjedd siden sist...Ikke bare har vi solgt 2 hus, men vi har kjøpt oss rekkehus og er nå offisielle samboere :) Vi har hatt 2 ukers ferie på Mallorca og funnet ut av neste år skal vi prøve et annet sted. Vi har tross alt vært på Botel AlcudiaMar 3 ganger så kanskje på tide å *move on*...:)
Jeg pusset opp rekkehuset i løpet av 1 mnd...galskap ikke sant..men jeg hadde tidspress på meg og måtte bli ferdig før vi flyttet inn de tyngste og største møblene. Min elskede er som kjent lærer så han hadde mer enn nok med alle rettebunkene sine samtidig som han hadde meglern på tråden nærmest 24-7....Kaos! Det rommet vi er mest fornøyd med må være stuen.....lekkert ikke sant :)
Jeg trodde ikke det var mulig å bli så sliten som det jeg har vært....Altfor mye skjedde på kort tid, men tar man vare på de positive tingene som skjer og  henter frem de minnene når det stormer som verst så holder man ut :) Oppussingen er så godt som ferdig, resten skal fagfolk ta seg av; slik som bytte av linoleum fra 1980...og dører. Et sted går det en grense selv for meg...Det handler om å se sine egne begrensninger ikke sant :)
Ferien var en fin opplevelse på mange måter, men i bakhodet surret..og surrer det at min venninne kjemper sitt livs kamp. Hun er veldig syk nå og tankene kretser rundt det hun går igjennom...Mine plager og dårlige dager/opplevelser blir minimale i forhold. Vi har alle godt av å se oss selv og våre egne liv i et slikt perspektiv....Forhåpentligvis gjør det noe med oss; aller helst på en god måte. At vi tar lærdom av det og slutter å sutre over de minste ting. For er det èn ting vi nordmenn er gode på så er det å sutre! Det bitches og klages over en lav sko! Selvsagt skal man kunne si at man har dårlige dager og uttrykke sin frustrasjon over ting.....men enkelte har problemer med å finne bremsene når det gjelder å sutre...De har det ikke godt hvis de ikke har noe å klage over virker det som! Get a grip sier jeg bare!
Nuvel...det var dagens sutrevise fra denne damen :) Ute er det knallblå himmel, solen skinner og det skal bli veldig varmt i dag også. Klager ikke for det jeg altså for vi er ikke bortskjemte med supervær dette landet. Så når det endelig er her bør vi nyte det så godt vi kan. Og med det ønsker jeg deg en strålende dag...Ta godt vare på deg selv og gjør det beste ut av dagen :)


4 kommentarer:

 1. Hei på deg. Ja, stua ble bare lekker!!!! Sikkert herlig å være ferdig. Nå kan du nyte sommervarmen som er over oss. I går kveld gikk jeg ned og badet i sjøen. Det var like varmt i vannet som i syden. Kosa meg.Nyt dagen! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Randi :) Tusen takk skal du ha, så hyggelig at du likte :) Nyter sommeren og tenker det blir noen badeturer ja :) Akkurat kommet hjem etter 14 dager på Mallorca, så brunfarven er på plass, men trenger mer avkjøling nå i disse hetebølgetidene :) Men det klager vi ikke over...drittværet kommer fort nok i dette landet uansett :) Ha en finfin dag videre :)

   Slett
 2. Så kjempelekkert stua ble! Du har en kjempestilig og god smak vennen :) Skjønner godt at det var godt å bli ferdig, og jeg skjønner godt at du ble sliten av oppussingen. Det har du lov til!

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk vennen, og veldig hyggelig at du liker :) Ja nå er det ikke mer oppussing på denne damen.....Kroppen har talt og da lytter man! Resten av det som skal gjøres her skal fagfolk få ta seg av :) Fint for meg det :) Ha en finfin dag videre og ta godt vare på deg selv snuppa :) Stoor klem..<3

   Slett