lørdag 2. februar 2013

Back where I started...

Jeg kjenner jeg har fått et visst sted ganske så i vranga....Ikke bare er det syke syke mennesker der som mest sannsynlig ikke har filla peiling på hva de egentlig driver på med men at ledelsen godtar det år etter år sier jo endel....Nuvel...da fjerner man seg rett og slett fra stedet og *moves on*...så enkelt er det:)

For nye lesere så handler denne bloggen om livet mitt på godt og vondt. Vi flytter til Hokksund 24.juni...til vårt elskede Casa Happy:)) Et hus vi falt pladask for før vi hadde sett innsiden! Men det var *noe* med stedet som bare gjorde at vi visste at der vil vi trives. Jeg står for oppussingen og her kommer jeg til å legge ut bilder om alt fra maling til gardinstoffer til ...you name it:)) 
Farver. Det er noe jeg bare må ha rundt meg og i huset blir det alt fra koboltblått til gult til gråsort! Spennende ikke sant:))
Igår hentet jeg det som skal bli nye gardiner til stuen når symaskinen en gang blir hentet frem...
Til disse har jeg lyst på et rødoransje stoff...så jeg må bestille noen stoffprøver på eBay...vil helst ikke bomme der nei...så jeg får tråle og se hva jeg ender opp med:))
Ha en fortsatt fin helg og ta godt vare på deg selv:))

4 kommentarer:

 1. Hei snuppa. synes det utrolig trist at du ble nødt til å flytte, det er helt utrolig. Men jeg skjønner deg godt..Vurderer det selv i sympati med deg, men jeg har jo ikke opplevd noe tull enda..Vi får se..Stor klem MOI=O)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du forstår:)) Som jeg har sagt før; min mentale helse er viktigere enn de som gjør alt de kan for å knekke/fjerne sine konkurrenter....Og de må gjerne tro at de vant...Jeg er så grei at jeg lar de leve i den troen...hihihiii:)) Stooor klem til deg snuppa:))

   Slett
 2. Kjempetrist at du så deg nøtt til å flytte, men som jeg skrev til deg på facebook så skal blogging være lystbetont, noe man gjør av glede. Det er jo en hobby vi holder på med på fritiden vår, og hvem vil ha ødelagt en hobbyen sin. Fremdeles vil alle som følger med bloggen din følge deg uansett hvilket blogg sted du har.

  Masse lykke til med denne nye bloggen din!:) Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld vennen!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det har du så rett i; det skal være en glede og ikke noe man nesten gruer seg til fordi man vet at enkelte har litt for lite konstruktivt å gjøre....Setter så pris på at vi kan følge hverandre både her og på FB...det betyr mye for meg:)) Ha en finfin kveld videre vennen min:)) Stooor klem til deg:))

   Slett