lørdag 16. februar 2013

Fra gammelt til nytt!

Man tager hva man haver...som det ble sagt i gamle dager...og det gjelder fortsatt det:)) Jeg hadde et par gamle gardiner som jeg syns var for fine til å vrakes helt og på eBay har jeg kjøpt masse frynsebånd og pompom`er i metervis til en veldig billig penge. Ene og alene for å lage nye og pene puter til soverommet og stuen.

Det første jeg gjør er å klippe til stykkene...ca 50 cm X 50 cm...Så limer jeg på frynsekantene med tekstil-lim før jeg syr de fast.Og da er det bare å kjøre i vei med symaskinen:)) Og sluttresultatet vil da bli seende slik ut:


På en enkel og grei måte har man da laget sin egen og unike pyntepute:))

6 kommentarer:

 1. Dette var bare kjempefint vennen, og jeg er imponert over den lekre stilen du har! Kjempekoselig å se alt det fine du har sydd:)

  Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei snuppelure:))Så glad for at du liker det du ser og det er så koselig med så fine tilbakemld...Det varmer et Divahjerte må vite:)) Ha en herlig søndag...jeg vet...er litt treg på å besvare kommentarer...*shame on me*...hihihiii:)) Stoor klem til deg:))

   Slett
 2. Synes jeg ser deg der du styrer på og koser deg, med klipping, liming, sying og dansing mellom "slagene", og med en sånn liten tanke/drømme-boble over hodet :-D som sier: " Casan min".. :-) Kos deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihihiii:)) Er i mitt ess når jeg driver med alt som er håndarbeid..ish..søm, strikking, maling, tapetsering og omtrekk av møbler.....Da koser jeg meg glugg ihjel:))

   Slett
 3. Kjempelekre, du er flink! Hm jeg har da gamle gardiner, og gamle stoffbiter liggende jeg også, kanskje jeg også skal ta fram min symaskin..........Jeg blir inspirert av denne bloggen din.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:)) Så bra at du blir inspirert...det gleder meg å høre vettu:)) Gamle gardiner kan brukes til så mangt...alt fra nye puter til å trekke om småmøbler slik som en puff eller en krakk f.eks:))

   Slett