søndag 17. februar 2013

Klar....ferdig!!

Jiiihhaaa....badet er ferdig:)) Ja rent bortsett fra at underskapet skal males men det gidder jeg ikke nå! Vi var der oppe igår kveld og hang opp den omtalte gardinhøyden....og dæven....mama like:))
Det er helt utrolig å se hvor stor forskjell det er på før og etter bildene....

FØR:


ETTER:


Det er akkurat slik vi så for oss at det skulle bli etter tapetsering og maling....men det jeg personlig syns gjør hele inntrykket her...det er gardinen:)) Den *løfter* hele rommet til et helt annet nivå, et litt mer lukseriøst inntrykk...og når man får det for 300,- kr......da har jeg gjort jobben min skikkelig:))
Ha en herlig søndag og ta godt vare på deg selv:))


15 kommentarer:

 1. Kjempelekkert det ble vennen! Det virket så lunt og fint på badet. Ønsker deg en kjempefin søndag:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig god morgen vennen:)) Håper du har sovet godt:)) Ja det ble lunt og fint, og det var målet....hater å gå inn på et bad på morningen som er kaldt og ikke trivelig....Ha en super søndag du også snuppa:)) Stooor klem:))

   Slett
 2. Så fint :)
  Deilig fargekombinasjon med gult og grått synes jeg.
  Ha en super søndag. Jeg har ankret meg fast i sofaen med kaffe, vann, bok, pc og *trommehvirvel* tørrfisk :D Skal ikke rikke meg her i fra på en aldri så liten stund.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant gult og grått er fint sammen...rolig og elegant samtidig som det er fresht og varmt/innbydende:)) Du skal bedrive aktiv sofasliting...viktig det:)) Men tørrfisk??? Pleier å gi Boss det jeg men....hihihiii:)) Ha en herlig søndag og kos deg:))

   Slett
  2. Veldig fint :)
   Tørrfisk er snacks det her hos oss, alle liker det. For ikke å snakke om kattene. Blir veldig populær den som har tørrfisk.
   Herlig søndag til deg også. Kos deg med kreativiteten din.

   Slett
 3. Veldig gøy å se før og etter bilder, da ser man liksom hele forskjellen så tydelig :-) Moro! Tenk så deilig det skal bli å bruke det badet FAST :-) Ha en flott dag Diva :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja man må ha disse før og etter bildene...Det er så gøy å vite at 1 rom er så godt som helt ferdig..litt nærmere målet og innflytting...jiihhaa:)) Super søndag til deg Frodith:))

   Slett
 4. Du er kjempeflink og det blir veldig fint. Imponert vennen :-)
  Gooood søndag.
  Stor klem :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heyyyy snuppa:)) Så koselig at du liker:)) Det begynner å ta form og det blir slik vi ønsker...det er det viktigste. èn ting er å ha planer og se for seg slik man ønsker, men å få det til akkurat sånn...det kan være trøblete noen ganger:)) Riktig god søndag til deg også rypa og stooor klem:))

   Slett
 5. Det ble fantastisk vakkert. Blir vel ikke så ofte man vasker slike gardiner..så jeg tror det holder 2-3 ganger i året på 40 gr. Vaska nylig mine egne gardiner og det var deilig og en fryd. God søndag til deg. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)) Så hyggelig at det falt i smak:)) Nei den gardinhøyden blir nok ikke vasket mer enn 2-3 ganger i året nei:)) Alltid godt med rene gardiner og håndkler ikke sant:)) Ha en super søndag videre du også:))

   Slett
 6. så fint vennen.. du er kjempe flink... tipper det er utrolig deilig å se ting falle på plass.. du har jammen brukt mange timer på å male, og sy og planlegge...
  Klemmer i fleng

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snuppelure:)) Je det er godt å se at det begynner å ligne på beboelig...men det er mye som gjenstår...sukk...så det kommer til å bli brukt ganske så mange timer til...med å sy gardiner til soverommet og stuen...f.eks:)) Stooor klem:))

   Slett
 7. Benedicte Fjeldberg18. februar 2013 kl. 21:03

  Stilig stilig..=O) Så flink du er..=)

  SvarSlett
 8. Jeg synes at du er kjempeflink til å holde fokuset på rett plass her. Gleder meg virkelig til at alt er på plass i alle rommene deres. Masse kjekt å blogge om når man er i en slik prosess.
  Går det bra eller er du sliten nå for tiden?

  SvarSlett