mandag 27. mai 2013

Endelig hjemme:)

Det må være den beste følelsen i verden....følelsen av å ha kommet hjem:) Og for meg som nå har flyttet for 42.gang er det veldig spesielt....for det er første gang jeg virkelig føler at jeg har kommet dit jeg hører hjemme. Til Casa Happy. Det var noe spesielt med stedet og huset fra aller første stund. Fra da jeg så det i boligbilaget til vi var utenfor her første gangen; 2 dager før visning. Jeg kjente en ro i kroppen jeg sjelden har opplevd og det var nesten sånn at tårene sto i øynene på meg...akkurat som det gjorde da vi fikk tilslaget og vi kunne si at Casa Happy....det er vårt:)) Joda, det er min elskede som eier huset og selv om vi har særbo så er det vårt...sier han:))
Boss stortrives her han også og vi skal kjøpe netting og lage gjerde slik at han kan få løpe fritt rundt i hagen:))
Noe av det beste her er at nesten samtlige naboer har hund slik at det er takhøyde for litt bjeffing...det var det ikke der jeg bodde før. At de har en datter som er veterinær spilte tydeligvis ingen rolle....Er så glad for å slippe å bo der lenger...
Det står fortsatt X-antall esker og søplesekker fulle av ting og tang rundt omkring....men i morgen skal vi på IKEA og kjøpe kommoder og klesskap...da blir det ryddings til den store gullmedalje her:)) Misliker å bo i esker og ikke ha oversikten over hvor klærne mine og tingene mine er....liker IKKE!
Jeg storkoser meg på kontoret mitt...et godt rom å være i...Vi kjøpte en kommode på JYSK....fy f.. sier jeg bare!! Makan til ræl! Åpnet esken og tok ut den første delen som var et bakstykke på en av skuffene....den var like godt ødelagt og var i 3 deler?! Hurra for gaffatape sier jeg bare for jeg tapet delene sammen og det ble faktisk helt greit. Kommoden er kjempestilig men kvaliteten er helt på vidda...så vi skal bytte den ut med noe som er ferdigmontert fra Skeidar for vi hater å kaste bort penger....800,- kr kostet den...Trøsten får bli at vi kan bruke den i boden til oppbevaring!


Ønsker deg en riktig fin og opplevelsesrik uke...lev stort og sterkt:))6 kommentarer:

 1. Det er forskjell på kommoder. Den jeg skaffa meg fra Bohus er jeg fornøyd med, men må nok kaste litt til v det som ligger rundt her. Du verden så deilig du må ha det nå i nytt hus og det du har igjen er bare barnematen i forhold til all maling og tappesering. Nå har du en hage, regner med at dere har en gressklipper. Koslig og nyte sola iløpet av sommern. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Ja det er enorm forskjell på kvaliteten hos de forskjellige leverandørene! Så bra at du er fornøyd med kommoden fra Bohus:)) Og det å bytte ut ting etterhvert er bare gøy:)) Ja nå har jeg det helt utrolig godt her i Casa Happy...imorgen skal det kjøpes inn skap og kommoder og da får jeg ryddet vekk enormt mye...det skal bli så godt:)) Vi trodde lenge at hagen bare besto av mose fordi det så sånn ut ..men neida, må nok kjøpe oss en aldri så liten gressklipper på JULA tenker jeg:)) Hagen blir nok mest brukt av Boss/hunden...og vi skal få satt opp gjerdet slik at han kan løpe rundt og kose seg der:)) Ha en finfin kveld videre:))

   Slett
 2. Kos deg masse hjemme :-) Haha, det rælet har jeg oxo, men med bare 3 skuffer. :-P Er akkurat som en lekekommode, knirker og står i når du drar ut skuffene... pen å se på, men noe dritt i bruke, ja ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahahahaa...kos deg med kommode-helvete du også:)) Skjønner ikke at det er lov å lage noe så bedritent jeg...og så være så frekke at de skal ha 800,- kr i tillegg for den!! Nei den egner seg nok best på dynga eller et annet hyggelig sted...hihihi:))

   Slett
 3. For det første, Jysk er et dritt-sted!! Alt vi kjøper derfra går i stykker etter en måned eller to.. nå har vi hatt to sett med stoler, liggestoler, som bare blir ødelagt med EN GANG!! Dritt! Men så over tild det viktigste: Gratulerer som nyinnflyttet frue :-D Tenker du koser deg nå ja, det er bare å blåse i om ting er litt i bokser og esker, du er jo HJEMME :-D Kos deg kjære :-) Klem <3

  SvarSlett
  Svar
  1. AMEN!!! Jysk duger kùn til å handle dyner og puter....that`s it!! Elendige varer som du sier som går i stykker før man har fått dem hjem...grrmmff:(
   Men vi takker og neier pent:)) Nå storkoser jeg meg med å rydde litt på plass....og bare bli kjent med stedet og huset...gotta love it:)) Og ja.....*Honey....I`m hoooome:)) Stooor klem:))

   Slett