torsdag 30. mai 2013

Nedtur da!!

Det sies at man får det man betaler for og i mange tilfeller stemmer det. Vi kjøpte billige klesskap på IKEA...de pengene vi trodde vi sparte kunne vi ha brukt får å få bedre kvalitet for makan til drit skal man lete lenge etter...:( 

Iflg IKEA sine hjemmesider skal skapet som heter *Dombås* se slik ut:


Hos meg ser det slik ut....og det ligner vel ikke helt??


Den glippa er ikke nice altså...

Jeg har skrudd og vridd på samtlige skruer men ikke pokker om jeg får dørene nærmere hverandre slik at det ikke blir den glippa der....æææææssjjj:((

Nå er jeg sur og gretten og ganske skuffet.....For vi så på skapet sist vi var der og da så det helt greit ut, men når jeg da har fått montert det er det en glippe mellom 2 dører som jeg er ganske sikker på IKKE skal være der...Og ja...jeg har skrudd sammen ca 5000 IKEA-møbler i mitt liv:))...så jeg kan det!

Ellers har jeg det bra:)) Storkoser meg i heimen og bare gjør litt nå og litt da....avslappende og bra for meg. Etterpå skal jeg hente et putetrekk til en pyntepute som jeg har bestillt fra Tyskland...og det er så vakkert:)) Gleder meg!!! Og jeg har fått hentemld på noen kunstige blomster jeg har kjøpt fra Kremmerhuset....de er så fine og det er vanskelig å se at de ikke er ekte. Me like:))
Hva er dine planer for dagen? Uansett hva du velger å gjøre....ha en finfin dag og ta godt vare på deg selv:))

4 kommentarer:

 1. æsj, kjedelig med sånt. Ikea pleier jo å være bra også egentlig synes jeg. Det er bra og billig som regel.. Håper du får svung på det, elle får byttet hvis du ikke kan ha det sånn :-) Godt du koser deg ellers i nyguset :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant det er!! Her har man gått og gledet seg lenge og sett for seg hvor fint det skal bli...men neida...Men vi har funnet ut at om et år eller så så bytter vi til noe mer kvalitetsaktig...Nå er det for mye utgifter på èn gang...så vi må prioritere:)) Og neste på lista nå er nytt gulv i 2.etg, toalettet og vindfanget. Det skal legges vinyl som er mye mer slitesterkt enn linoleum og da bør man ha fagfolk til å gjøre den jobben. Sjakkrutete i sort/hvitt...det blir lekkert vettu Lady F:))

   Slett
 2. Det var surt, men innimellom kan man komme bort i slikt dritt. Men nå vet du hvertfall det. I går var jeg på butikken Candle art på Gulskogen senter og kjøpte meg 6 kopper. Uten at jeg visste det var det salg der så jeg fikk 40 prs avslag og betalte kr 350,- De jeg hadde var 20 år gamle så det var bra med noe nytt. I dag blir det vel noe rengjøring av ymse slag, en skogstur og litt sykkelvask. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Er ikke det beste følelsen når man får et sånn skikkelig prisavslag:)) Det gjør så godt i lommeboken og man får plutselig råd til noe annet man har ønsket seg eller trenger:)) Det er den store vaskedagen hos deg ja, akkurat som her! Og jeg skal endelig få klærne ut av poser og esker for nå er kommoden og skapet på plass...jiippii:)) Ha en toppers dag videre:))

   Slett