søndag 23. juni 2013

Bli med på soverommet da vel.....:)

Det tok sin tid å finne den riktige møbleringen til mitt lille budoar....men nå er jeg nesten i mål:)) Alt som mangler nå er en lekker stol....som gir en hotell-feeling...Det liker jeg:) Sikker på at jeg klarer å få tak i en pent brukt og rimelig lenestol på Finn.no:))
Men velkommen inn.....Legg merke til kroken der morgenkåpen henger...hihihii:)) Er man prinsesse så er man prinsesse...ferdigsnakka!


Masse puter...det må det være. De fleste her er kjøpt ferdigsydde på eBay men noen av dem har jeg sydd selv. Og kjøpt stoffet også på eBay.Falske blomster er helt konge!! Pene hele året og trenger ingen vanning...passer meg helt ypperlig:)) De speilrammene er kjøpt på en matvarebutikk i Danmark...25,- kr stk:))Ved siden av kommoden der har jeg tenkt å plassere en lenestol...etterhvert!


Intet budoar uten bling-bling:))

Må si meg veldig fornøyd med soverommet mitt:)) Det er en ro og eleganse der som var akkurat det jeg ønsket og heldigvis fikk til:))
Ønsker deg en riktig fin søndag...Lev stort og sterkt!!2 kommentarer:

  1. Pent soverom du har. Masse farger og tøffe puter. Man er jo endel timer iløpet av liovet på soverom så der bør det være pent. Snart skal jeg pusse tenner og gå finne mitt eget soverom. Det er uti gangen og første dør til høyre. Dagen har vært deilig den, 6 km vandring i skogen + en liten bytur litt senere på dagen. Ha en fin kveld. 24.

    SvarSlett
    Svar
    1. Heisan H og tusen takk skal du ha:)) Veldig hyggelig at du liker:)) Er så enig med deg...et soverom skal være et avslappende og godt sted å være og da bør man gjøre sitt ytterste for å få det akkurat sånn:) Glad for at dagen din har vært så fin...og 6 km vandring i skogen...veldig bra:)) Ha en fortsatt fin kveld:))

      Slett