fredag 7. juni 2013

Blogging på falske premisser??

Ute i den store verden finnes det mange *wannabees*.....og noen har funnet veien til bloggverdenen...Det kan virke som at det er ikke den ting de ikke vil gjøre for å få oppmerksomhet!
Som å fremsette påstander om at de er mestere i det ene eller det andre....eller har gjort det eller det......jeg hadde ikke turt å gjøre noe sånn. For det er ikke vanskelig å sjekke om det faktisk stemmer det de sier...Og hvis man er så frekk eller slem at man påpeker at ting ikke stemmer....da er helvete løs! Ikke bare er det leserne som har misforstått men vi er også ute etter å rakke ned på bloggeier... *fordi vi umulig kan ha det bra med oss selv*....øøøhhh....psykopater driver på sånn..
Skulle man finne på å kommentere noe man enten leser eller mener om innholdet....aaauuuchh! Ikke smart! Da får man gjerne beskjed om at bloggern driter i hva leseren mener eller at man burde virkelig ikke uttale seg om ting man ikke har peiling på. Og bloggeier fjerner gjerne da det leserne har reagert på slik at i kommentarfeltet fremstår dessverre leserne som relativt på bærtur...for å si det sånn! Ok. Hvorfor legger man da ut innlegg eller stiller spørsmål? Eller i det hele tatt blogger hvis andres mening ikke betyr noe i det hele tatt? Jo fordi man er primært ute etter å få bekreftet kùn sine egne oppfatninger og de som stiller seg kritiske eller stiller kritiske spørsmål...de burde halshugges! Ikke bare burde fjernes fra jordens overflate men de er * herved utnevnt til bloggtroll*?! Jeg snakker ikke om folk som legger igjen møkk...ekle, slemme og dønn usaklige kommentarer. Disse bloggerne finner man overalt...det er mange av dem...altfor mange. Gudskjelov har de en tendens til å forsvinne rimelig kjapt...fordi de føler seg gjennomskuet.
Jeg kaller det blogging på falske premisser. Man holder leserne for narr. I min blogg finner du ingenting som ikke kan bevises. Det er så enkelt som det. Å blogge anonymt pga familiære forhold eller av andre årsaker...den forstår jeg. Men når bloggere står frem med fullt navn og adresse og da serverer løgner etter løgner og ikke tåler at de får tilbakemld....det blir bare for dumt. Da må jeg nesten sitere de samme bloggerne: *de kan umulig ha det bra med seg selv*....
2 kommentarer:

 1. Amen! Dette var et kjepebra innlegg vennen! Uansett hvor man blogger vil man finne "drittunger" som skriver stygge kommentarer på bloggene. De som gjør det er som regel unge.

  Hvis man har en blogg, og skriver et innlegg må vi jo tåle at folk kommer med tilbakemeldinger. Det er det som kalles å ha kommunikasjon med bloggleserne sine.

  På noen blogger ser du med en gang at det er "ugler i mosen". Man skjønner at disse bloggerne er lystløgnere som skriver kun for å få oppmerksomhet! Som regel provoserer disse bloggerne også med sine innlegg, og er ikke bloggleserne enige så har man fått seg en blogguvenn. Jeg blir provosert når disse bloggerne skriver som du sier: "De kan umulig ha det bra med seg selv". Det blir for dumt når man ser at det er disse bloggerne der som sliter. Dessverre så er det mange som ikke eier et fnugg av selvinnsikt på hva de holder på meg.

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk vennen min:)) Ja det er et merkelig fenomen det der...hvorfor spørre om ting hvis man ikke tåler et saklig og høflig svar? Eller når noen siterer bloggerens egne ord...da er det også et helvete av en annen verden...sukk!!! Men din 5 stjerners kommentar sier alt!!
   Ha en riktig god helg snuppa, kos deg masse og ta godt vare på deg selv:)) Stoor klem..<3

   Slett