mandag 10. juni 2013

Bloggverdenen har plass for slike som meg..

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/e778a39638d3e8fefe9adf3ebc425a4dc4dff941

http://bloggurat.net/kart/registrere/4618/hokksund
På enkelte områder er jeg så vinglete at det halve er mer enn altfor mye! Slik som dette med blogging f.eks...noen dager har jeg ikke lyst til å fortsette i det hele tatt....*sikkert ingen som er interessert i meg og mitt liv*..*andres blogger er mye bedre*...slike tulletanker har det med å melde seg og jeg må virkelig jobbe med meg selv for å ikke slette hele bloggen.
Men på de gode dagene, som den idag f.eks...da blir jeg nesten trassig og fast bestemt på at jeg skal fortsette fordi jeg har mye å bidra med.
Jeg har et one of a kind liv...Min livshistorie er såpass grotesk og jævlig at noen har vondt for å tro på at jeg har vært igjennom og overlevd det ene og det andre. Ikke skriver jeg om barndommen/oppveksten min *hele tiden* heller....det blir for mye for både leserne og meg selv. Det er ikke konstruktivt for mitt vedkommende å sitte og røre i den gryta som heter *buuhhuu..jeg har hatt en jævlig barndom* konstant. Jeg har satt gryta på hylla, jeg ser den og vet at den er der og hva den inneholder. Jeg har ikke det behovet for å røre i den for å se hva som er i den til enhver tid..altså å holde den varm.....
Enkelte har det behovet fordi de ikke har kommet så langt som det jeg har..gjennom beinhard jobbing med meg selv og verdens beste terapeuter:) Det forstår jeg og derfor er det deres måte å bearbeide og *skrive av seg* det de har opplevd. I en bloggverden skal det være plass til bloggere av alle slag. 
Er det noe jeg ikke ønsker at min blogg skal oppfattes som så er det en sutreblogg! Jeg er ikke der....joda jeg kan bli irritert, frustrert, oppgitt og helt matt...da gir jeg klart uttrykk for det. Min mening teller like mye som andres! Men sutrete....nei det vil jeg påstå at jeg ikke gjør.
Jeg har mye å bidra med av min livserfaring. Det er mye jeg kan som jeg gjerne vil dele med dere. Å leve med en psykisk lidelse er ikke bare bare....enkelte dager er det reneste helvete mens andre dager er bare fiiine:)) Det kalles livet...for det er slik det er for de fleste. Gode og mindre gode dager. Forskjellen er at jeg har mer i bagasjen enn de fleste og det påvirker livet på en annen måte.
Det er noen der ute som aller helst så at min blogg forsvant ut i det store intet....til dere har jeg bare èn ting å si...Til dere andre....ha en riktig fin uke...gjør det beste ut av hver dag og lev stort og sterkt:))

4 kommentarer:

 1. Bloggverden har så vist plass for alle.

  Gudene skal vite at jeg mange ganger har tenkt samme tanken at jeg bare skulle slettet hele greian. Men så har jeg noen gode venner og nær familie som instendig ber meg om å ikke gjøre det :) ohhh det puffer på selvtilliten.

  Kommer nok innom flere ganger og titter
  Ønsker deg en strålende uke
  Klem fra Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra...jeg er altså ikke alene om å ha disse tulletankene....wee:)) Og AMEN..det er lite som dytter selvtilliten i oppadgående retning mer enn folk som ber deg innstendig om å fortsette bloggen..hvis ikke vil de savne den....mer mer...hihihii:)) Ha en riktig fin uke, nyt livet og ta vare på deg selv:)) Klem tilbake:))

   Slett
 2. Det er plass til alle bloggere i bloggverden, selv om det av og til ikke ser slik ut! Bloggen din er kjempefin vennen, og det mener jeg! Du framstår ikke som sutrete i bloggen din, for du har humor, ironi, du er ærlig og det gjenspeiler bloggen din fra første øyekast! Den som ikke tåler å lese om andres problemer må være harde som stein innerst i hjertene sine, og da vil jeg tro at de neppe kan vise omtanke og omsorg for sine medmennesker i dagliglivet ellers.

  Stå på vennen!

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt riktig god og fin helg:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei etter å ha møtt diverse hekser så kan det se ut som enkelte er av den oppfatningen at de bør eie blogverden helt alene!! Konkurranse er farlige greier visstnok....hjelpes!!!
   Kunne ikke vært mer eng med deg!! Målet mitt er å ikke ha en sutreblogg, men en opplysende blogg...og for at mine opplevelser og fortellinger ikke skal fremstå som sosialpornografiske så liker jeg å spe på med selvironi og masse humor. Dessverre er det veldig mange blogger der ute som oppleves som skikkelig sutreblogger...
   Ha en fortsatt fin lørdag videre, stoor klem til deg:))

   Slett