onsdag 5. juni 2013

Kjærlighet som tåler avstand..

Sjefen..altså min elskede....og jeg har særbo. Dvs at han bor i Drammen og jeg i Hokksund. En løsning som fungerer helt perfekt for oss. Jeg mener...vi er 2 raringer som bestemte oss for snart 10 år siden at vi ville dele livet sammen og det er ikke bare bare å dytte 2 freaks under ett tak!..:)) Så løsningen ble at jeg leide 2.etg hos ham da vi ble sammen og senere underetg etterat vi hadde flyttet til Casa Diva:)) Og nå har jeg hele Casa Happy her i Hokksund.....:)) Deilig!!
Vi er 2 stk med hver våre behov og det tar vi hensyn til. Space....alenetid og ulik døgnrytme er noe av det som gjør at dette fungerer så bra. Av mange forskjellige årsaker mistrivdes jeg veldig i Casa Diva så enden på en visa ble at han leide ut underetg som jeg leide og kjøpte Casa Happy.....act of love kalles det.....Han forsto at jeg ikke trivdes og fordi han er en meget ryddig mann hva økonomi ang så hadde han muligheten til det.
Snorking. Ehhh...neitakk:)) Selvfølgelig snorker jeg også..men det er en helt annen sak...øøhhh....Ihvertfall er det sånn at vi ikke orker å høre på hverandres ulyder på nettene når vi skal sove og derfor har han sitt soverom her i Hokksund når han er her. Og Fruen...jeg altså:))..har mitt budoar...en prinsesse som meg har da det:))


En slik løsning krever mye av oss begge. 100% tillit er første bud! Vi stoler på hverandre nok til å ha det slik at han er noen kvelder hjemme hos seg og at det er helt greit. Aksepten og forståelsen for at vi begge har behov for tid for oss selv til å bare være oss selv...kjempeviktig i et forhold! 
Raushet og takhøyde. Vennskap og forståelse. Hva er vel et forhold uten det? Ingenting! Det å erkjenne sine vaner og uvaner, sine behov og bli møtt med full aksept fra sin elskede...dèt er kjærlighet som tåler avstand. 
Særbo fungerer ikke for alle. Har man felles barn så sier det seg selv at en slik løsning ikke er ideell. Ei heller passer det for folk som ikke stoler nok på sin partner..eller seg selv for den saks skyld til at en slik løsning fungerer. Det er noe man må finne ut av sammen. Ordet er kommunikasjon som også er nøkkelordet for et velfungerende forhold. Heldige er vi for at vi har det sånn....vi fant kjærligheten for snart 10 år siden:))

Er særbo en løsning for deg?

4 kommentarer:

 1. Kjærlighet tåler alt - ikke minst litt avstand. Slik dere har ordnet alt passer dere perfekt, mens for andre må man bo på samme sted hele tiden. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. AMEN H:))Ekte kjærlighet tåler alt:)) Enhver må finne ut av hva som passer for dem og så må man se på hva man ønsker og om man faktisk kan møtes på midten:))

   Slett
 2. Så lenge det virker er det jo gullegodt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant:)) Men det er ikke for alle å bo på hver sin tue...vi har forskjellige behov og er ulikt skrudd sammen så man må finne noe som passer for begge:))

   Slett