tirsdag 4. juni 2013

Bedre og bedre dag for dag....

Etter all oppussingen var hendene mine både betente og hovne...ikke godt for å si det sånn! Men nå som jeg har fått slappet av noen dager og bare gjort litt her og litt der så hendene på bedringens vei og det liker jeg selvfølgelig:)) Jeg trodde jeg kanskje hadde utviklet leddgikt; det ligger i slekten...men nå er symptomene på det ikke lenger der..og takk for det!
Jeg snakket akkurat med Teppeabo og de kunne fortelle at det mest sannsynlig blir nytt gulv allerede på torsdag...hurrraa:)) Så jeg har plutselig fått litt dårlig tid..for veggene og dørlistene skal males før det nye gulvet legges...og da må det ordnes senest imorgen!! Kriiiise:)) Neida, det ordner seg, vi er da Superwoman og fikser det...no problema:))
Av endel merkelige uttalelser så må jeg bare riste på hodet når noen kan finne på å si følgende: * Åhh...det er så flaut når de på treningsstudioet legger ut bloggen min på storskjerm*...Ehhh....for det har sikkert ikke noe å gjøre med at du faktisk vandrer rundt som en levende reklameplakat for din egen blogg der du er ikledd både singlet og hoodie med din egen bloggadresse på???!!! Så jeg tenker at vi kaller det for dårlig skjult *egentlig er det det jeg vil...at hele verden skal se meg fordi jeg er så PR-kåt.....God bedring sier jeg bare!!
Nuvel....alle bloggere ønsker oppmerksomhet..det sier seg selv...men noen drar det litt lenger enn andre....
Ellers har jeg funnet drømmeskoene mine på Zalando....Åhhh...de bare roper på meg...jeg har ikke noe problemer med å høre at de gjør det:)) Lommeboka derimot vil ikke høre!!! Så jeg må vente litt...sukk:))


Solen skinner og gir sommerfølelse...kan det bli bedre:)) Nå skal Boss og jeg ut på tur....Ha en riktig fin dag og ta godt vare på deg selv:))

2 kommentarer:

 1. Det blir bra med nytt gulvbelegg, så det er alltis litt og ta tak i før det nye kommer. En blogg trenger litt pr for å gjøre folk nysgjerrig så det kan hende at noen flere besøker bloggen din. Jeg slo plen hos foreldrene mine i dag,tok ca 1 time. Måtte skyve en avtale med en kompis til i morgen. Men det er greit det.
  Grattis med nye sko, tøffe de. Ha forsatt en fin dag. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Lister må fjernes og veggene ferdigmales slik at det ikke blir malingssøl på det nye fine belegget:))
   Vedkommende jeg henviser til er lystløgner og mytoman, totalt blottet for logikk og ikke helt god...for å si det sånn...Og dessverre er det slik at mange ikke ser akkurat den biten der...men men...dem om det:)) Dessverre er ikke skoene mine riktig enda...må vente et par uker før jeg kan bestille de:)) Snilt av deg å slå plenen hos dine foreldre da...setter de sikkert stor pris på vettu:)) Ha en finfin dag videre du også:))

   Slett