lørdag 15. juni 2013

Lønn for strevet:)

I år som ifjor har min elskede lovet meg en belønning dersom jeg når målet jeg har satt meg. Og premien er......


Burberry Rain Boots:)) Det er virkelig noe som motiverer til å både starte, holde ut og komme seg over målstreken. Og sammen med den følelsen det gir av å kjenne at kroppen fungerer skikkelig...at psyken har det mye bedre..så er det motivasjonsboost big-time:))
Èn ting jeg har tro på er å sette seg delmål. For meg blir det for hver 5.kg. Da skal jeg unne meg et eller annet jeg vanligvis ikke ville ha gjort. 
Sist men ikke minst; det er mange som har tro på meg og som heier på meg fra sidelinjen.  Det gjør meg stolt, glad og rørt å vite at de som betyr aller mest; sønnen og kjæresten og venner heier meg frem...men også bloggere jeg liker veldig godt. Jeg vet at både Fotballfruen, Åshild og endel andre er der og heier sammen med de andre.....For et publikum jeg har med meg...lucky me:))
Men den viktigste til å hjelpe meg på veien frem til målet er meg selv...Det er mine valg og min innsats som er avgjørende in the end.....Det skal bli godt å få tilbake den gode følelsen....den har vært dypt savnet:))
Ha en riktig fin lørdag...husk å ta vare på deg selv:))

4 kommentarer:

 1. Så kjempestilige de er vennen! Dette fortjener du virkelig slik du har jobbet og stått på! Det er beundringsverdig alt det du har gjort! Jeg er sikker på at dette greier du vennen!

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. De er helt rå:)) Og jeg har ønsket meg slike så lenge...Dessverre klarte jeg ikke helt å nå målet ifjor og da ble det ingen premie...men nå...nå SKAL jeg klare det:)) Og takk for at du også heier på meg....herlig:))
   Ha en fortsatt fin lørdag vennen, stooor klem til deg:))

   Slett
 2. De er kjempefine! :) Flinke deg :D

  ♥ Lizbethosnes.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant de er:)) De er virkelig verdt å slite litt for...Tusen takk skal du ha:))

   Slett