mandag 17. juni 2013

Route 66...a long way 2 go...

Mitt slankeprosjekt har herved fått det megetsigende navnet Route 66. For meg betyr det veien frem til 66 kg...:) Noe som pr d.d betyr 9 kg ned.Vekten viser idag 75.5 og jeg liker IKKE det jeg ser... Jeg har også bestemt meg for at dette skal ta tid; har prøvd utallige varianter av *kjapt ned-dobbelt så fort opp igjen* kurene at nå er jeg lei!

Som nevnt tidligere gikk jeg ned tilsvarende ifjor men da på en måte som gjorde at jeg bokstavelig gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk så mye at jeg ikke bare ble lei men også sykere av det og det er jo ikke meningen når man er flink og trimmer. Men det positive er at jeg har lært av den smellen og har gjort noen drastiske endringer fra ifjor. Så nå skal jeg gå mine trimturer annenhver dag istedet for halvannen time hver dag!! Og de skal vare 45 minutter istedet for 90....Det mener jeg er et bedre og snillere opplegg for denne fibromyalgi-befengte kroppen:)) En annen endring er at jeg skal gjøre dette helt på egenhånd les uten å være medlem av VG`s Vektklubb.
Jeg er supermotivert og skikkelig gira på dette opplegget og jeg gleder meg til å komme skikkelig igang. Av erfaring vet jeg at de 2-3 første dagene kan være ganske heavy....har man levd på usunn mat en stund så får kroppen abstinenser når den ikke får sukkeret og alt det andre den ikke trenger:))
Noe som er ganske avgjørende for et vellykket resultat er at man har folk rundt seg som støtter og pusher på dårlige dager. Det er mange som heier på meg men det er alltid hyggelig med flere:))

Jeg heier på meg....det håper jeg du gjør også:))
10 kommentarer:

 1. Hei hei, og ha en fortryllende sommer uke...:) Kos deg og nyt livet... :) Klem... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig god formiddag:)) Tusen takk skal du ha og det samme til deg:)) Stoor klem:))

   Slett
 2. Dette er jeg sikker på du greier vennen, for du virker veldig motivert! Jeg hadde et mål om å ut å gå turer samt sykle i sommer for å komme meg i form, men med betennelse pga inngrodd tånegl på begge storetærne som jeg venter på operasjon på går det ikke. Får ikke på meg sokker en gang fordi de klistrer seg fast til verket. Blir operasjon i den ene tåa i august/september og den andre tåa senere. Neglene mine krøller seg innover, og det igjen medfører inngrodde tånegler. Operasjonen jeg venter på skal hjelpe neglene å vokse riktig. Takk og lov at det er sommer slik at jeg kan gå i sandaler! Ikke så galt at det er godt for noe:) Dermed må jeg avvente turgåing til operasjonen er blitt gjort.

  Jeg får heller ta det igjen til høsten. Da har jeg bestemt meg at jeg skal dra i svømmehallen 2 ganger i uken for å svømme.

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjemepfin og god uke:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. *blåser på de vonde stortærne*...Åhhh...det der er vondt!! Min aller dypeste medfølelse vennen min...uff...Håper virkelig at opr vil være til stor hjelp for deg for slik kan du ikke gå med i det uendelige!! Enda godt at det er sandal-vær og temperatur da:) Men det høres veldig smart ut det med å svømme:)) Litt bevegelse er alltid bedre enn ingenting og svømming er jo en kjempefin måte å få trimmet litt på:)) Skal du svømme alene eller drar du sammen med venninner? Alltid hyggelig når man gjør slik sammen med flere:)) Ha en herlig dag videre snuppa, ta godt vare på deg selv:)) Stoor klem til deg:))

   Slett
 3. Heia Diva, heia Diva, heia Diva!!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. *pust pes...pust pes....Tusen takk Lilleyam...sa hun og trasket videre i det nydelige været:)) Ha en super dag videre:)

   Slett
 4. Dette gjorde jeg for 4 år siden. Jeg gikk tur på ca 45 min et par ganger i uken. Spiste nesten ikke karbohydrater, men masse salat til kjøtt og fisk. Ble god og mett uansett. Var ikke helt karbofri, men droppet det når jeg ikke følte jeg MÅTTE ha det ;-) Lasagne blir liksom ikke det samme uten pastaplatene ;-) Men stort sett gikk det i godt kjøtt eller god fisk med masse salat. Jeg gikk ned 10 kg. Selv om noen av dem er tilbake, så er jeg mer fornøyd nå enn jeg var før. Kan nok med fordel få bort et par kg til da ;-) Du virker kjempemotivert, så du klarer dette du, Diva :-) Lykke til

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh jeg som er brød og oste menneske til 1000...sukk:)) Men så fint å se at det fungerte så bra da! 10 kg er knallbra...:)) Husker du hvor lang tid du brukte på å gå ned de kiloene? Klart jeg skal klare dette når jeg har så mange herlige og oppmuntrende folk som heier på meg:)) Hører deg heie helt hit Trine:)) Tusen takk skal du ha:))

   Slett
 5. Jeg tror det gikk over ca 6 mnd ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ok, skal bli spennende å se hvor lang tid jeg bruker:))

   Slett