tirsdag 16. juli 2013

Jaquard...Sateng...Damask....

Det er musikk i mine ører...som det luksusdyret jeg er får jeg gåsehud når jeg hører slike beskrivelser av et vakkert stoff:))

Jeg har gått en del runder vedr hvilken veggfarve jeg skal ha på budoaret og nå er det bestemt siden gardinene er bestillt....*trommevirvel*...sort!! Møblene mine er hvite og som accsessfarver blir det cream og gull:))
Så mørke vegger krever veldig god belysning og det krever en balanse i interiøret ellers. Drister meg til å si at jeg har klart det veldig bra. På fredag skal jeg kjøpe meg nytt speil, fra Bohus i hvitt m/gull, sengeteppe fra Ellos i samme farveskala....Det kommer til å bli så stilig!!

Stoffet er kjøpt på eBay...hvor ellers....og med frakt kom det på 900,- kroner for 8 meter. Det gir meg fotside gardiner + stoff til 2 store puter som jeg syr selv.

Sengeteppe heter Box og fåes som sagt hos Ellos til den nette sum av 189,- kr:))...Salg er en fin oppfinnelse!!
Jeg har ikke blogget på lenge og det skyldes det faktum at jeg er syk....Har hanglet i flere dager nå med tett nese, svetter som et uvær....bronkitt og forkjølelse på sommern anbefales IKKE!! Det var dagens sutrevise fra meg:)
Nå bare gleder jeg meg til å få ny seng...og få laget meg et headboard som blir superstilig:)) Har kjøpt inn det meste av materialene....gøy!
Fortsatt god sommer:))

4 kommentarer:

 1. Wow, det blir så stilig hos deg at jeg nesten tror jeg må flytte inn selv..=O) HIhi digger stoff og fargevalg og hele stilen. Det er et stort ME LIKE herfra..=O) Hvis du kjeder deg mens du er syk, sving innom..=O)Klem Frøkna Miss B

  SvarSlett
 2. Stillig dette her, flott farge og god kvalitet på stoffet. En stund siden jeg har besøkt deg, ikke siden 3 juli, alle trenger en bloggpause. Men håper du nå er frisk igjen og at en nye senga var god og sove i. Alt ok her, jobber og sliter, nyter varmen med bading og jordbær. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
 3. Ah.. Ser ut som dette kommer til å bli herlig luksuriøst. Gleder meg til å se det på plass. Håper du er i bedre form :)

  Natthilsen fra Huldra

  SvarSlett
 4. Savner bloggingen din!!
  Håper alt er bra med deg!
  Klem fra ukjent Guro

  SvarSlett