onsdag 3. juli 2013

Ladies and Gentlemen....

Med dette takker jeg for meg...for en stund. Jeg er såpass oppegående at jeg ser og skjønner at jeg har lite å tilføre bloggverdenen akkurat nå. Selv om det er på mange måter sårt så må jeg bare innse at mitt liv og min hverdag ikke er så spennende eller at min historie ikke er så spesiell at det er  verdt å  blogge om...for det renner ikke akkurat inn med lesere her.....og jeg er så ærlig at jeg legger ikke skjul på at statistikken betyr mye. De som ikke bryr seg om den....fint for dem:)
Det går på selvtilliten løs merker jeg og det har jeg ikke godt av...Min psyke har ikke godt av det.
Jeg nekter å lyve og skape myter rundt min egen person, ..og det er langt under min verdighet å holde leserne for narr bare for å få en pen statistikk....slik enkelte andre gjør:)) Og jeg sliter seriøst med å finne èn eneste god grunn til hvorfor jeg skulle fortsette...derfor tar jeg heller en lang pause. Kanskje det er depresjonen min som jeg har stupt inn i som gjør at jeg er mer ustabil enn ei nikkedokke i en bil???

Takk for at du tok deg tid til å lese idag...:)
Riktig god sommer:))6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Man har en mening inntil det kommer en ny...jeg tar heller en pause:)

   Slett
 2. Neei,kjære Diva! Dette ville jeg ikke lese, jeg vil gjerne lese mer av deg, men jeg skjønner at du har bestemt deg:( Så trist..
  Jeg er desverre ikke på Face, men kanskje du har lyst til å stikke innom bloggen min fra tid til annen?
  Jeg bryr meg om deg og takker for dine gode blogg innlegg..Stor klem Frøken F

  SvarSlett
  Svar
  1. Trekk pusten ned i lungene...kast Valiumen du var på vei til å tygge...jeg tar heller en lang pause:) Jeg er midt i en depresjon og har derfor lite å bidra med på blogg....bedre da at jeg blogger når formen er bedre og humøret litt mer på topp:)) Stoor klem Lady F:)

   Slett
 3. Jeg akn skjønne deg - alle trenger en pause - men jeg tror nok at du kommer tilbake og det er flere enn meg som vil savne deg. Du er en sterk kvinne som har hatt motvind før men husk at etter regn kommer sol. Ønsker deg en riktig God sommer - husk at det er mange som er her for deg. Du er her nok igjen til høsten - vi tenker på deg. 24.

  SvarSlett
 4. Nei! :( Så kjempetrist vennen! :( Jeg skjønner deg også, for blogg skal jo være en hobby, og noe lystbetont som du gjør på fritiden. Er i hvert fall kjempeglad for å ha deg som venn på facebook :) Du skal vite at jeg setter kjempestor pris på deg vennen!

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett