mandag 23. desember 2013

Julegaver med omtanke...

Min sønn skal feire julaften sammen med sine besteforeldre, tante og onkel samt sin far og hans kone. Derfor feiret vi *julaften* sammen med Arvingen igår kveld og det var kjempekoselig. Vi hadde tradisjonell julemat selvfølgelig, med dertil tilhørende dessert...riskrem...det må det være:)
Det ble noen gaver under treet dette året også.
 Min sønn hadde ønsket seg klær og da sendte han meg linker på hva han ønsket seg og jeg bestillte og betalte. Veldig greit å gjøre det sånn fordi han da får det han ønsker seg og at det faktisk blir brukt. Jeg kjøpte en gavepakning med aftershave og bodywash...til ham siden han visste hva han fikk, litt overraskelse er gøy å få på julaften, og den duften falt heldigvis i smak. Gutten har sans for kvalitet og fine ting for den han ønsket seg som jeg bestillte var Eros fra Versace..en utrolig velduftende aftershave:)) 
Jeg har en venninne som jeg *traff* på VG-bloggen i sin tid...vi er venner fortsatt:) Hun er stødig som et fjell og jeg er heldig som har henne...Hun er varm, omtenksom, like sprø som meg:), dønn ærlig og hysterisk morsom:) Når hun i år setter seg ned og lager noe til meg som viser at hun kjenner meg...det er sjelerøskende og vanvittig rørende....Julestrømper er min greie....ikke bare elsker jeg dem men jeg lager dem også:)...Det vet hun:)

Tusen takk Queen Bee for denne som ble hengt nesten før den var pakket ut:)I mange år har jeg ønsket meg en høy lysestake, men av en eller annen grunn har jeg ikke kjøpt meg det. Det er bra det fordi den som kjøpte det til mamma`n sin var sønnen...sukk og smelt:) 1 meter høy er denne! Tusen takk til Arvingen som vet hva mor liker:)


Min elskede vet at jeg liker eksklusive gavepakninger fra parfymeriet men også det at jeg har en hud som trenger kvalitetsprodukter pga eksem osv....


Donna Karan har laget en duft som heter  Cashmere Mist.....den anbefales på det varmeste:) Mild, myk og feminin er ordene jeg vil bruke for å beskrive duften. Snille kjæresten min har fått med seg at jeg trengte å fornye duftsortimentet mitt:).....

Det blir tomt under juletreet imorgen...men det gjør ingen verdens ting. Dette året har jeg blitt overøst med gaver, men den viktigste gaven er som jeg har sagt før...at min sønn er i fast jobb, har fått lappen og vil noe med livet sitt...En sånn gave kan ikke pakkes inn og derfor kan den heller ikke legges under treet:)

Ha en fin lille julaften og ta godt vare på deg selv:)


2 kommentarer:

  1. Det var mange fine gaver. Kjøpte meg ei ny pute til senga i dag, Malmen 2-lags pute 100% hvit andefjær. Gleder meg alt til sengetid. Ha en vakker julefeiring. 24.

    SvarSlett
  2. Nawwww, så skjønn du er :D Varm klem fra Queen B ;)

    SvarSlett