lørdag 21. desember 2013

Ny juletrepynt til samlingen:)

Som noen vet så samler jeg på juletrepynt. På mitt tre finnes ikke 2 like ting...akkurat slik jeg liker det:) Idag har vi vært på shoppingrund og da måtte jeg simpelthen plukke med meg 3 nye ornamenter...som det heter.
På den nydelige blomsteroppsatsen jeg fikk på bursdagen min fulgte det med et nydelig hjerte til å henge på treet...liiker:)


Jeg har lett etter en nisse i fallskjerm i flere år....Idag fant jeg den! Den hang på et tre inni butikken og jeg spurte pent om å få kjøpe den....Takk til den snille damen som sa ja:)


En kule med krone på, og 2 gyngehester fikk også lov til å bli med hjem:)Jeg er kjempestolt av samlingen min og tar veldig godt vare på hver eneste ting jeg har. Når treet strippes i januar så pakkes hver ting i bobleplast og/ eller silkepapir. 
Imorgen skal vi feire julaften sammen med sønnen. Vi gjør det slik siden han skal være sammen med sine besteforeldre på selveste julaften. Vi gleder oss veldig og har kjøpt inn masse god mat og pakkene ligger klare under treet. Det blir en herlig dag imorgen:)

Ha en fortsatt fin lørdagskveld og ta godt vare på deg selv:)
6 kommentarer:

 1. Et juletre pyntet etter min smak! Her hos oss er det litt fra alle "prestegjeld" fra ferie, arvet og fått i gave. Et tre som gir meg glade tanker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha, så hyggelig å høre:)) Det er slik pynt som er gøy å ta frem, pynt med minner altså:) Og som du sier; *et tre som gir deg glade tanker*..Akkurat slik et juletre skal:)

   Slett
 2. Stilig med slik julepynt, kunstverk i seg selv. All slags julepynt har en symbolsk betydning har jeg lest et sted. Nisse i fallskjerm har jeg neppe sett før, det betyr vel at nissen kommer med fly og ikke med reinsdyr. Kjekt å ha fly man kan bruke hvis Rudolf reinsdyr streiker. Nå har jeg vaska kjøkkenet veldig godt. Tar vel gang og bad senere idag, Ha en fin søndag. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Da lærte jeg noe nytt idag, visste ikke at de symboliserte noe disse pyntegreiene...men gøy å vite:) Så flink du er med vasking og stell av husværet ditt...kjempebra:)) Ha en fin mandag:)

   Slett
 3. Ønsker deg en riktig God jul. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. En rktig god jul og et spennende 2014 ønskes deg H:))

   Slett