torsdag 5. desember 2013

Mye som skjer...

Ikke bare er det adventstid...den går meg egentlig greit hus forbi....men etter flere år med å få min elskede til å forstå at det beste er å selge Casa Diva i Drammen så har han endelig sagt ja:) Hvorfor jeg personlig mener det beste er å selge er fordi; huset trenger massiv oppussing av den dyre og tidkrevende typen...skifte vinduer, tak, bad og kjøkken....Og det at vi dessverre ikke blir yngre...sukk....og huset er ikke lettstelt. Vi er enige om àt vi nå vil ha et rekkehus eller et vertikaltdelt hus.....ikke leilighet eller enebolig. Det bør være ferdig oppusset, og ha en god standard.
Sommerfuglene er på plass allerede...sammen med interiørtips og *hvilken farve skal jeg ha på rommet mitt*...1000000 tanker i et lite hode....slitsomt på en god måte:)
Ellers har jeg dessverre enda ikke fått flyttet tilbake til Drammen og Casa Diva...Hele den prosessen er slitsom og så veldig unødvendig! Men det er *the price to pay* for å leie ut til et regelrett ondskapsfullt menneske....Jeg kan ikke få sagt engang hvor mye jeg gleder meg til å få flytte tilbake. Det er som med ungdom som flytter hjemmefra...det er når de får gamlingene på avstand at de skjønner hvor godt de hadde det hjemme:)
Lærdommen av denne flyttingen til Casa Happy får bli at min elskede og jeg har det bedre nå enn noen gang! Og vi vet nå hva vi vil ha og *what it takes to make that happen*....Hva det har gjort med helsa..dèt er en helt annen historie!
For jeg er sliten nå...Føler at jeg ikke får pustet skikkelig og skuldrene...de er ikke der de bør og skal være...Og med min skjøre psyke bør jeg ikke utsettes for uforutsigbarhet slik jeg har blitt nå siden 3.august....Jeg har stressmave, eksem pga stress og fibromyalgien er verre enn noensinne...Det som holder meg oppe er at sønnen min klarer seg så bra som det han gjør....veldig stolt  i mammahjertet mitt:), at vi skal til vårt elskede Botel AlcudiaMar neste år og at vi skal selge i Drammen....mye positivt å se frem til:))2 kommentarer:

  1. Den salgsprosessen tar tid men får håpe at det går fort unna. Og det hele er nesten som et puslespill, mange brikker skal på plass. Det er advent og jeg var på årets julekonsert i går, det kryr av slike nå men det er nok med en. Vil kose meg litt før jul, skal i teateret lørdag, til Oslo mandag ellers blir det en ny runde thaimat. Håper det går greit med deg, ta pauser, ikke stress, det er viktig i tiden før jul da aller ellers stresser fra butikk til butikk.Jeg vil i år som i fjor og året før legge noen hundrelapper i julegryta på torget. Kos deg med deg og dine. 24.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei H...Veldig hyggelig å se seg igjen her:)) Det kan gå veldig fort eller at det tar tid...det er noe med etterspørsel:) Det er 2 viktige salgs-ess vedr huset. det ene er utsikten og så er det utleiemuligheten i underetg...Spennende blir det uansett hva som skjer:)) Håper konserten var bra:) Dette året kommer jeg ikke til å støtte Frelsesarmeèn...dessverre for brukerne kan man si. Men jeg har venner som er ekskludert pga sin legning og når jeg ser hvor vondt de har det blir det helt feil å støtte en gruppe som snakker varmt om nestekjærlighet for så å støte vekk sine egne....Uansett; håper du får en koselig førjulstid:))

      Slett