mandag 18. november 2013

Pink Office...

Siden oppussingen er så godt som ferdig her må jeg prøve å fylle dagene med noe annet enn å irritere meg enda mer over leieboern from hell.....

Jeg gleder meg veldig til å få tilbake leiligheten og gjøre den til min igjen...dvs med min stil og mine ting...farver og bling-bling....silke og fløyel i skjønn forening:)

Det som var soverommet til sønnen, blir nå kontor. På 2 av veggene; den som er foran skrivepulten og den veggen der vinduet er skal ha denne farven...den heter Cerise og er så stilig!På eBay har jeg kjøpt dette nydelige brokade-stoffet...Det er paisleymønstret og jeg bare elsker det:))

Gardinene skal fores og jeg har valgt dette stoffet...silketaft....som koster 30,- kroner pr meter!! Elsker slike priser:)


2 av bildene er lånt fra Google

Resten av veggene blir cremehvite og møblene skal være i hvitt. Gleder meg som et barn til å begynne:) 

4 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte farger og mønstre. Du har mange sans for slikt noe, så bare man bruker tid og fantasi så blir det bra. Utrolige flotte farger. Du nevner sønnen din, hvordan går det med han? Gikk ikke han på tømmerlinja på en skole, eller tar jeg feil? Hvis han er like dyktig som så får han lett arbeide. En håndverker er det alltids plass til. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Alltid så hyggelig å få besøk av deg her på bloggen:)) Så koselig at du liker farvene og mønstrene:)) Min sønn fikk ikke lærlingeplass pga at polakkene har overtatt markedet nærmest...mange i hans klasse slet med det samme. Men han tok på seg skjorta, renskrev sin CV og banket på X-antall firmadører og endte opp med fast jobb på Bohus på lageret hvor han stortrives:)) Finfin kveld videre til deg også:))

   Slett
 2. Heisann snuppa..Her var du,plutselig tilbake..Såå hyggelig..Har savnet deg og vært innom sikkert tusen ganger for å sjekke om du hadde sagt noen ord..hihi hihi trist at leieboer skaper hodebry, så unødvendig..Men flott at du nok en gang er i gang med dekorasjon og oppussing..;O) Jeg ser deg gjerne innom og hvis jeg kan anbefale ett innlegg må det være et som heter "Har jeg gått glipp av noe og med det slipper jeg osv" skrevet 11.10, det gir deg et hurtig innblikk i endringene i Frøken F's liv..Såå godt å ha deg tilbake..Klem <3

  SvarSlett
 3. Så kjempefine farger! En ting er sikkert, og det er at du er kjempeflink på interiør og farger, og du ser mulighetene for å sette sammen fargene. De rådene du gav meg på facebook angående farger hjemme hos oss holder vi på å tenke alvorlig på :)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld vennen :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett