mandag 20. januar 2014

Trimrom i heimen...lucky me:)

Det rommet som var min sønns soverom skal nå bli trimrom:) Vi har både trimsykkel/sitteversjon og tredemølle og det er ikke akkurat stilig å ha slike apparater i stuen...Så planen er da: male 2 av veggene i turkis, fordi de gardinene som skal brukes har mye turkis og brunt i seg. Det er forøvrig disse:En plakat som skal gi motivasjon til å trene litt til sommersesongen er bestilt; 


det er så man nesten hører bulgeskvulp og kjenner duften av solkrem og saltvann...sukk:) Et annet bilde som også skal motivere er fra vårt favorittsted...Mallorca/Alcudia Beach:)


Noe av det morsomste med å flytte er oppussingen av rommene. Starte med helt andre farver og sette sitt preg på heimen....det gleder jeg meg veldig til:)

Ønsker deg en super mandag og en herlig uke...Ta godt vare på deg selv:)

2 kommentarer:

  1. Det blir kult med et eget trimrom med fine vegger. Antar at dere skal ha en cd-spiller der også. Mange trener til musikk, det virker inspirerende og har en herlig rytme. Dette blir moro. 24.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ingen god dag uten musikk ikke sant:) Helt avhengig av det:) Og for oss som har passert 29...så går det mye i Pink Floyd, Eagles...Supertramp osv...Dèt er skikkelig musikk:)

      Slett