søndag 19. januar 2014

Can I have a cup of energy please?

Sjelden har batteriet vært flatere enn det det er nå...og jeg liker det ikke! Jeg har altfor mye å gjøre faktisk! Ikke bare skal leiligheten i Hokksund pakkes ned for flytting, men det er flere rom som skal få ny farve på veggene i Casa Diva/Drammen:) Hvor i all verden skal jeg hente krefter fra? Har vært innom hele rekka fra det å tenke positivt til søvn...masse søvn. Men neida, batteriet er fortsatt like forbanna flatt! Håpet er at når jeg endelig får møblene mine og får ting på plass så kan jeg få litt ro i hodet og hjertet...håpet kan ingen ta fra meg:) Den uforutsigbarheten jeg fortsatt opplever er alt annet enn sunt for psyken og helsen min. Den gjør meg urolig, rastløs, deprimert og agressiv...rett og slett! Så avhengig er jeg av å til enhver tid vite hva som skjer og skal skje....Liker jeg det? Nei....Men jeg må bare akseptere at det er slik, for det er ikke noe jeg kan gjøre for å kurere det. Mye er gjort idèt man har akseptert det:)

Fibromyalgien har ihvertfall blitt verre, det er ikke vanskelig å kjenne. Eneste stedet det ikke verker er i håret...seriøst! Alt av muskler og ledd skriker etter sol og varme...Så glad jeg har det å se frem til...Ikke at jeg teller dager og timer men det er bare 176 dager og noen timer til avreise....
Imorgen skal vi bestille flyttebyrå...da settes den prosessen igang om ikke noe annet. Så får vi pakke småtingene etterhvert. Det skal være en visning til på huset i Hokksund til uken, så får vi se om det går bedre denne gangen...at noen ønsker å leie:)

Ha en avslappende søndag....Take care!!8 kommentarer:

 1. Kan hende det er enklere å selge boligen?
  Uansett håper jeg det ordner seg snart :-)

  SvarSlett
 2. Heisan Jorunn:) Det koster ganske mye å selge boligen og det er jo ikke sikkert vi får solgt den siden den ligger i Hokksund. Tregere omsetning der enn i Drammen...Krysser alt som krysses kan for at det ordner seg ganske snart:)

  SvarSlett
 3. Flytting er noe av det mest slitsomme....
  Sender deg et virituelt energikick. Håper det hjelper å glede seg til ferie :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er akkurat det det er...Og med tanke på at dette er flytting nr 43...Da blir jeg ganske sliten gitt:)) Meeeen....sydenturen er bare noen få mnd unna...sier vi...4.juli....and still counting:))

   Slett
 4. Det er masse arbeid med flytting, men jeg regner med aat du får god hjelp av sønnen din når han har tid. Ta en ting av gangen og ikke gap for mye, ta pauser og få rikelig med rett mat, snakk med andre. Håper det går greit etterhvert, at det er vinter er liksom et hinder på samme tid, glatt, snø og kaldt. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ehhh...han jobber så mye at han ser jeg svært sjelden gitt:) Men det anser jeg som positivt; altså at han forstår viktigheten av hardt arbeide:) Vi bestiller et flyttebyrå i morgen og lar de gutta gjøre det de er best på og får godt betalt for:) Håper du har hatt en fin dag:)

   Slett
 5. Hm er redd du har drevet litt rovdrift på den vakre kroppen din de siste månedene - de siste ukers psykiske påkjenninger har heller ikke hjulpet stort. Skjønner at det er ubeleilig men fanken heller. Sett deg ned og pust ut litt. En utslitt Diva bærer ikke navnet med verdighet ;-) Vær litt mer Diva i noen dager - pust rolig, kjellertrollet er borte. Flyttebyrå er glimrende, da kan du bare kommandere. Ta vare på deg selv vennen - du er jo min store inspirasjon og det ønsker jeg skal fortsette. Ta deg en velfortjent pause. Love you <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei snuppa:) Rovdrift er bare fornavnet...Du vet hvordan det er når alt kommer på èn gang...ikke lett å bare sette seg ned og puste ut....Jeg har mye å lære når det kommer til å ta vare på meg selv...På tide å bli litt mer egoistisk på den gode måten:)..? Så glad i deg og for deg venne, og at jeg er til inspirasjon for deg....det betyr uendelig mye:) Nå er det beina på bordet noen dager, så er det skippertak med flyttebil før beina skal på bordet...igjen:)) Love U 2 rypa:)..<3

   Slett