mandag 17. februar 2014

Vinglete eller ustabil?

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0dbe293a24ae11096cb8d4220952ffa2b50a49f1


Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/1762/buskerud">Buskerud</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!Skal man definere alle mennesker som psykisk syke dersom de har vanskelig for å bestemme seg, eller spretter frem og tilbake når det gjelder *you name it*...ja da er det jaggu mange freaks der ute:) Meg inkludert! Pleier å si at * man har en mening inntil det kommer en ny*...hahahaa:) Jeg er mottagelig for nye ideèr stadig vekk...betyr det at jeg er vinglete eller ustabil? Ikke i min verden...betyr bare at jeg ikke låser meg ang noe jeg har først bestemt meg for. Ser ikke helt problemet med det jeg :)
Nuvel......det er mandag og ny uke med mange muligheter. Denne dagen skal brukes til møte med megler. Veldig spent på det:) Han er visstnok den meglern med flest salg....kan ikke annet enn å like det! Tror det blir kjempebra jeg :) Ellers er det spennende ting som husarbeide...daaahh.....som står på to-do listen...Kjedelig men det må gjøres.

Dessverre har jeg måttet gå til det skritt å moderere alle kommentarer....jeg liker det overhodet ikke! Men må man så må man......

Ønsker dere alle en finfin dag...ta vare på:)
6 kommentarer:

 1. Hi, hi, Da er jeg rimlig vinglete jeg også. Jeg har sånn oftest super bra ide, helt til det dukker opp en som var enda bedre.Tror jeg vil kalle det et åpent sinn, å sånne mennesker likær vi :o) Ha en super duper dag, her skal det også vaskes litt, om det ikke dukker opp noe annet, som er viktigere :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahahaha...godt vi er flere i den klubben da:) Jeg liker din definisjon...åpent sinn...yess!! Ha en herlig dag du også...alltid noe som er myyyye viktigere enn vasking...hihihii:))

   Slett
  2. Ha, ha, ha :) Kjempeherlig innlegg vennen :) Tror de aller fleste er slik av og til, og jeg ser ikke noe problem. Det er det som gjør at vi lever her og nå.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke :)

   Stor klem fra Toril

   Slett
  3. Loool :) Syns det var så fint det monstermora sa...åpent sinn istedet for ustabil...fniiis:) Men du har så rett...det er jo det som gjør at vi lever her og nå. Og tenk så kjedelig å kjøre den samme veien absolutt hele livet!!! Ha en super dag videre snuppa og stoor klem til deg :)

   Slett
 2. De fleste er vel litt vinglete av seg inniemellom, haha...ikke minst jeg som glemmer både ditt og datt og ikke minst hvor jeg la ting. F.eks en gang så leita jeg 4 timer etter lommeboka. Jeg fant den i bunn av støvlene mine. Utrolig men sant. Dagene går og de bløior lengere og lengere så det var deilig med sol idag. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har du så rett i!! Men du...i bunnen av støvlene dine??!! Hahahaaa....såpass ja:) Godt du fant den igjen da:) Elsker at det er sol og tegn til noe som ligner vår....liiiker:) Ha en fin kveld videre du også:)

   Slett