lørdag 1. mars 2014

Divassjeselong har åpnet igjen...:)

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0dbe293a24ae11096cb8d4220952ffa2b50a49f1


Nå skjer det fantastisk mye ! Ikke bare har vi 2 hus til salgs, men vi har fått verdivurdering på det ene og takst på det andre...For å si det sånn; vi eeeeeeeeeeelsker meglern vår:) Det er godt å vite at alle timene jeg har brukt på å legge strie, male og skifte gulvbelegg...det får vi igjen for :) Huset i Hokksund er så fint nå, alle rommene er lyse og luftige og huset er så godt som tømt for saker. Men jeg vil ikke bo der...Det er bare ikke stedet for meg.
Så er det huset i Drammen da....her er det endel som må gjøres før det legges ut for salg. Men det gjør ingenting, for vi gleder oss så veldig til å gå på visninger og forhåpentligvis finne drømmehuset!
Det er flere steder i Drammen vi kunne tenkt oss, men jeg er ganske sikker på at idèt vi går inn i en bolig som er ment for oss...da vet vi det med engang. Den følelsen av å komme hjem...og vite at her...her vil vi bo:)
Akkurat på samme måte som at jeg vet at det er denne bloggen jeg vil fortsette å ha. Jeg la den litt på is, men savnet den så mye at jeg måtte bare åpne den igjen...Hurra for teknologien!!

Når det skjer så mye som det det gjør nå...da skjer det mye med meg også. Mye som reaktiveres, tårene sitter løst selv om jeg er i et veldig godt humør og bare ser positivt på det som skjer for tiden. Men underbevisstheten, den jobber overtid! Jeg skal nå flytte for 44.gang, så det er ikke så rart at gamle minner vekkes til live og mye grums kommer opp. Men det er helt greit. Det er ikke farlig å kjenne på følelsene...og kjenne at man har et følelsesregister som går fra A-Å.....For meg er det helt naturlig og det viser meg at jeg er et menneske :)

Ha en fin helg videre og ta godt vare på deg selv:)

4 kommentarer:

 1. Hei. Bra at du er tilbake, har vært savnet. Godt at det du har gjort med huset i Hokksund blir lagt merke til i salgsprosessen, en deilig føelse vil jeg tro. Det er snart vår og da blir det kanskje mere fart i salg, håper det. I dag var jeg på kino midt på dagen, så en film ved navn "Blind", god norsk film som anbefales. Å være blind kan tolkes i mange retninger og i en salgsprosess må man være våken og ikke blind for sleipe folk, men dere har emn seriøs megler så det går nok bra. Halsen er blitt bedre og bedre etter ei kule med mye vondt. God helg. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:) Så koselig at du har savnet meg:) Veldig godt å få kreditt for all jobben...helt klart!! Og vi er så heldige at vi har fått den absolutt beste meglern man kan tenke seg..Han er der for oss og det merker vi godt. Høflig, dyktig og vennlig...helt herlig:) Har hørt mye om den filmen og den virker som en veldig bra film, så den tror jeg nesten vi må få med oss. Så du slapp ikke unna forkjølelsesraiden du heller nei...Glad for at du er på bedringens vei:) Ha en fortsatt god helg du også:)

   Slett
  2. Det er så kjempespennedne å følge med på hussalget deres på facebook og bloggen :)

   Kjempeherlig at det skjer positivt rundt deg, og det fortjener du så inderlig masse vennen <3 :)

   Koselig at du er tilbake :) Viktig å finne ut hvor man hører hjemme når det gjelder blogging, og skulle det dukke opp noen uønskede gjester som ønsker å gjøre kvalme på bloggen din, så er det bare å sette kommentarmoderering en periode. Da vil det roe seg ned. Det er min erfaring.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke vennen :)

   Stor klem fra Toril

   Slett
  3. Hei vennen :) Så koselig at du deler denne spennende tiden med oss, det setter vi stor pris på skal du vite:) Det er så utrolig gøy alt som skjer nå, og dette har vi ventet på lenge. Men vi har vært heldige og fått den beste meglern man kan tenke seg:) Forøvrig en tidligere elev av min kjære :) Ha en fin kveld videre snuppa:) Stoor klem :)

   Slett