torsdag 6. mars 2014

Såpass må du tåle!

Jeg gir meg ende over! I min vandring i bloggverden så ramler jeg stadig borti de rareste mennesker...les bloggere som ikke tåler en dritt! Det bannes i svar til lesere og nedlatenheten florerer....skremmende med tanke på at det ofte er de samme som ber andre om å lære seg folkeskikk. Nå er det noe som heter å gå foran med et godt eksempel...ikke sant? Et eksempel er hvis jeg skriver at jeg føler meg stygg eller tjukk eller noe annet og noen da bekrefter eller sier seg enig...Da er det faktisk ikke på sin plass å kalle vedkommende mobber eller bloggtroll eller be de holde kjeft! For hvis jeg er på *fisketur* eller sier et eller annet og andre siterer meg på det jeg selv har sagt.....da har jeg ikke lov til å bli forbanna...eller sur. Så jævla enkelt er det faktisk når man blogger. Man må tåle å bli sitert og man må tåle andres meninger...inntil en viss grad. I et blogginnlegg, hvis noen sier at de har gått opp i vekt og andre sier at de kan se det.....er det mobbing? Er det bare et svar/mening eller bør man holde kjeft? Og dersom du mener at man bør holde kjeft...bør ikke da blogger la være å fiske etter komplimenter? Er det slik at man skal snakke folk etter kjeften ...bare fordi?

Legger jeg ut ca 5 bilder av meg selv hver eneste dag, vel da gjør jeg det *for a reason*....Enten fordi jeg ønsker å inspirere, fordi jeg er sponset eller fordi jeg er altfor høy på meg selv...Uansett årsak så må man tåle at folk har andre meninger enn de man selv har.
Spør du meg så hadde jeg ikke turt å behandlet mine lesere på en sånn måte. At man kan svare litt skarpt på dønn usaklige og slemme kommentarer...det er mer forståelig enn at man lar sitt elendige humør og ræva dager gå utover leserne. Det fortjener de absolutt ikke!!


4 kommentarer:

 1. Denne kategorien bloggere finnes også ja dessverre. Man må tåle å bli sitert ja. Det er jo helt vanlig å bli sitert, og det er ikke mobbing. Hva om du hadde skrevet et innlegg, og fått frem et poeng som var så genialt at for å få frem mitt poeng måtte jeg sitere deg. Det er da så absolutt ikke mobbing. Bloggere som tar seg nær av slikt skulle ikke hatt blogg. Jeg har mange ganger blitt sitert med ting jeg har har skrevet. De bloggerne som har brukt det, har brukt det fordi de vil få frem sitt poeng.

  Det er forskjell mellom saklige tilbakemeldinger og spydige og kvalmende tilbakemeldinger på bloggen.

  Kjempebra innlegg vennen!

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne typen bloggere burde aldri blogge! Fordi de er altfor hårsåre...Syns det er helt greit å bli sitert jeg...ser ikke problemet med det:) Og det er jo akkurat slik du sier; man siterer for å få frem poeng. Men enkelte ynder å dra mobbekortet så fort de har en sjanse...på tide å vende blikket innover tenker jeg hvis man driver på sånn...Og dette er faktisk voksne mennesker....gudbedre!! Tusen takk skal du ha vennen og ha en riktig god helg:) Stoor klem til deg:)

   Slett
 2. Det er forskjell på folk, noen tåler nesten ingenting og svarer deretter og uten mening. Er man totalt uenig i noe man leser er det kanskje bedre og ikke svare i det hele tatt. For min del så tenker jeg mye på dette og skriver deretter. Ellers er halsen bedre, ny tur til tannlegen 27/3. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:) Ja det er veldig stor forskjell på folk! Men det må kunne gå an å diskutere noe dersom bloggeier inviterer til en diskusjon ikke sant? Uten å gå i strupen på de som er uenige? Godt å høre at halsen er bedre:) Ha en riktig god helg:)

   Slett