mandag 21. juli 2014

Kjære Diva Andrea...

Dette brevet ble til under mitt opphold på Mallorca...Det tok form da jeg lå og solte meg og jeg bare visste at dette måtte jeg få ned på *papiret*....

Kjære Diva Andrea.

Tenkte jeg ville ta kontakt med deg for å høre hvordan det sto til med deg. Vet at det har vært mye for deg nå de siste 2 årene så jeg er ganske bekymret for deg...Jeg kjenner deg jo så godt og vet at du er ustoppelig når du først setter igang. På mange måter en bra side samtidig som den kan være ganske destruktiv...men det vet du egentlig selv ikke sant..? Jeg må si at jeg er utrolig stolt over hvor flink du har blitt til å sette grenser for deg selv og ikke lenger tillater at andre bruker deg som dørmatte...slik de gjorde før. Flink jente det!! Jeg ser det på deg at du har en helt annen holdning og bærer *hele deg* med mer verdighet enn før. På tide ! For jeg vet så altfor godt hvor liten selvtillit du har hatt i alle år...Alle tankene du slet med om at du ikke var tynn nok, pen nok, smart nok....rett og slett ikke bra nok for noen, og ihvertfall ikke deg selv. Det var sårt å se deg gå med en holdning som nærmest ba om unnskyldning for å være til.....Hva kunne jeg ha gjort for å hjelpe deg da? Ingenting tror jeg. Du var så preget av slagene og ordene som ble en del av din personlighet at det var få som nådde inn til deg. Det knuste hjertet mitt å vite at et uskyldig barn ble hundset og herjet med av voksne mennesker som burde ha visst bedre. For ikke å snakke om alle som visste men ikke gjorde noe før det var for sent...
Derfor er det nå en glede å se hvor sterk, trygg og vakker du fremstår nå. Rørende er det og jeg vil si :* fantastisk bra jobbet Diva Andrea*...Bare du vet hva det har kostet, men det var verdt det på mange måter ikke sant? Bare det at du tar ansvar for deg selv og ditt liv viser hvor langt du har kommet og hvor bra du har det med deg selv. Til manges glede og til andres irritasjon. Lite er mer irriterende enn å se at andre lykkes der de egentlig burde ha feilet. Men jeg unner deg all suksess og glede som kommer din vei. Og jeg håper det kommer mye av det fordi er det noen som fortjener det så er det du!
Håper det står bra til med sønnen din. En staut kar som man sier :) Han er deg opp av dage på mange måter...Arbeidssom, målrettet og bevisst. Omsorgsfull og inkluderende er han også, noe jeg håper hans kjæreste vet å sette pris på. Jeg vet du er elsket nå fordi du er den du er, og han tar så godt vare på deg vet jeg. Han elsker hver eneste millimeter av deg, og som du selv har sagt det; jeg unner alle en partner som elsker sin kjæreste på den måten... virkelig musikk i mine ører det Diva Andrea...og jeg unner deg det så inderlig.

Lev stort og sterkt, nyt livet og alt hva det har å by på. Grip mulighetene og gjør hver dag så bra som du kan..For deg selv og for dine nære og kjære.

Stor og varm klem fra Alter Ego...2 kommentarer:

 1. Så kjempebra skrevet vennen, også så ærlig og rett frem! Dette er noe de aller fleste mennesker kan kjenne seg igjen i på en eller annen måte! Du er så kjempeflink med ord, og det er tydelig at du liker å skape tekster ja.

  Jeg oppfatter deg som ei kjempeflott dame med godt humør, ærlig, hater urettferdighet, tenker alltid på andre rundt deg, vil at andre mennesker skal ha det bra, har en kjempeherlig humor, pliktoppfyllende, inkluderende og ei som ikke gir seg! Det er slike mennesker som deg som jeg ser på som ekte og ærlige mennesker!

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

  Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk vennen min for din fantastiske og rørende kommentar :) Varmer et Divahjerte skal du vite :) Og du...like barn leker mest...Derfor setter jeg så utrolig stor pris på deg vettu snuppa :) Ha en super dag og ta godt vare på degselv...Stoor klem..<3

   Slett