onsdag 30. juli 2014

Planene fremover...

Selv om jeg jobber 100% i AS Helårsferie..les: er uføretrygdet, så har jeg faktisk planer :) Noe jeg syns er veldig viktig for å ikke føle at jeg visner helt når jeg bare går hjemme. Det første jeg skal er å gå ned 8 kg. Hvorfor akkurat 8? Fordi da er jeg der jeg trives best. Og det skal skje over tid. Ikke noe mirakelkurer a la 10 kg ned på 2 uker...for så å sprette opp 15 kg over de neste 4 ukene. Been there-done that! Du snakker om bortkastet tid og penger! Sunn mat og bevegelse er det eneste som fungerer...alltid :)
Så er planen å få ferdig soverommet mitt helt. Det eneste som gjenstår nå er et klesskap og en sengegavl...helst med hvitt skinn for det er så lekkert! Og til neste år skal det legges nytt gulv der. Nå er det vegg-vegg teppe der og det har vært usannsynlig varmt og klamt der pga teppet denne sommeren.....Liker gulv jeg kan vaske jeg :)
Punkt 3 på listen er å spare til en Louis Vuitton Messenger Abbesses...som forøvrig ser sånn ut..

Bildet er lånt fra Google

Planen er å kjøpe den på eBay, fra den samme selgern som jeg kjøpte min forrige LV veske fra. Selgern er forøvrig en butikk i Tokyo hvor reglene for å selge brukte merkevarer er veldig strenge. Der skal man sertifiseres osv osv....Og det er faktisk slik nå på eBay at hvis man prøver å selge fakevarer blir man politianmeldt! Enkelt og greit!

Det å gjøre noe meningsfylt og fylle dagene med gjøremål har jeg stor tro på. Jeg har dager hvor jeg ikke får gjort noe pga angst og fibromyalgiplager. Èn ting skal jeg klare uansett hvor ræva dagen er og det er å pelle meg i dusjen og få på meg skikkelige klær. Det er ikke en plan...det er et must for å beholde verdigheten og selvfølelsen :)


Bildet er lånt fra Google

Kjør pent og ta vare på deg selv :)

6 kommentarer:

 1. Kjempeflink du er vennen! Tror det er viktig å sette seg mål. Målet mitt er jo nå å fortsette med fysioterapi frem til jul etter operasjonen i skulderen min. Vet jeg skal operere lillefingeren min pga forkalkning i leddet. Når beinet i skulderen er grodd skal jeg begynne å gå turer igjen. Nå dunker i skulderen det såpass mye bare jeg går til butikken, og da kjenner jeg at jeg må være forsiktig.

  Ellers er planen å pare Dixie når hun får løpetiden sin. Foreløpig har hun tatt en sommerferie med løpetid.

  Ønsker deg en kjempefin onsdag vennen <3 :)

  Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk vennen min :) Veldig viktig det du skal fortsette med da!! Fysioterapi er et must når man har operert arm/skulder...og vi er jo relativt avhengige av armene våre kan man si! Du må ta det rolig snuppa! Klart pus må ha sommerferie :) Kan ikke løpe rundt hele tiden og være parreklar...I know I couldn`t....hihihiii :) Ha en herlig dag videre...Stoor klem..<3

   Slett
 2. Planen om trening for å være i aktivitet og oppussing for å få et beste soverommet høres fint ut. Det ser ikke ut som du trenger å gå ned 8 kg, men målet kan jo kanskje være å få være mye ute og holde seg i form? Der du trives? Og være på kontoret når du føler for det. Jeg heier på deg i sånne mål!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei HL :) Håper du har det bra og at skrivingen igår gikk slik du ønsket :) Du har så rett! Å være mye ute og holde seg i form der jeg trives høres mer fornuftig ut:) Takk :) Kontoret brukes flittig, vet ikke hvor jeg skulle gjort av meg dersom jeg ikke hadde hulen min å flykte ti når det er behov for det...:) Tusen takk for støtten...det verdsettes :)

   Slett
 3. Blir spennende å se sengegavlen. Det høres lekkert ut ;-) Lykke til med å nå målene dine. Kjekt å ha noe å glede seg til ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Trine :) Tenkte å kjøpe en enkel gavl på IKEA og trekke den om med skinnet jeg har liggende..og sette i knapper...Det er så lekkert :) Må ha noe å se frem til....hvis ikke visner jeg er jeg redd...:)

   Slett