tirsdag 29. juli 2014

Come into my office :)

Dette rommet tilbringer jeg mye tid i. Det er her blogginnleggene skrives, det er her det freses, furtes, gråtes og røykes...ja jeg har mitt eget røykerom/kontor. Veldig heldig sånn :) Jeg måtte gjennom 2 malerunder før jeg fant ut at hvorfor ikke bruke den farven jeg vet jeg trives best med....litt treg i oppfattelsen der ja...hihihii :) Anyway....jeg endte opp med å male 3 av veggene i en farve som heter Hule...dyp marineblå....bare elsker den farven :) Den siste veggen, altså der gardinene er malte jeg hvit. Enkelt og greit.Og selvfølgelig må det være bling-blinglampe i taket!! Haalloo......:) Gardinstoffet er kjøpt fra USA og kostet under 50 kr metern! Mønsteret kalles Sultana og du finner det her...Ole Brumm-skoene som sønnen brukte da han var liten...De betyr så mye for meg..Akkurat som det skapet de henger på. Et skap jeg kjøpte da jeg hadde flyttet til Drammen. Jeg fant det på Fretex og falt pladask. Hvem som har laget skapet, det har jeg ingen anelse om, jeg vet bare at jeg digger det:) Sjarmerende og spesielt er det.....

Vi trenger space min kjære og jeg. Han har sin mancave og jeg har kontoret. Det er så deilig å kunne trekke seg tilbake og drive med sine ting uten å bli forstyrret av noen. Å være *me myself and I* er viktig for meg...for alle mener jeg. Vi har takhøyden og rausheten i forholdet og har full forståelse for den andres behov. Ingen sure kommentarer om  at *hvorfor vil du ikke sitte her* eller noe annet. Gotta love that...I know I do og jeg kunne ikke vært sammen med noen som ikke ga meg luft!....:)
6 kommentarer:

 1. Flott kontor! Og et fint forhold som høres ut som passer dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha HL...Veldig hyggelig å høre at det falt i smak :) Er så takknemlig for at vi har et så bra forhold :)

   Slett
 2. Så kjempestilig og fint kontoret ble! Det passer deg perfekt, og det er jammen din stil :)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld vennen :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk vennen min :) Så koselig at du liker det du ser :) Ha en finfin dag...stooor klem på morrakvisten :)..<3

   Slett
 3. Det ble veldig bra, jeg ønsker meg også et slikt rom. Dvs røyke skal jeg jo ikke, av naturlige årsaker......men alt det andre, og i sær det med tingene som betyr noe, kjempeflott. Og så er jeg da så fornøyd med å ha funnet deg igjen, Diva!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eljos :) Nei røyking skal du holde deg langt unna!! Men å ha en hule der man kan få være bare seg selv og drive med sitt....det unner jeg alle! Og du...back at`ya :) Om jeg ikke alltid legger igjen visittkortet mitt så er jeg innom skjønner du :) Ha en så fin dag du bare kan...det har jeg store planer om selv om kroppen idag ikke spiller på lag. Men vi gjør det beste ut av det ...ikke sant Eljos :)..<3

   Slett