søndag 3. februar 2013

Fight for your right!

Når enkelte voksne mennesker kan få seg til å si at *jeg driter i hvem som startet*...da blir jeg ikke bare lettere sjokkert....jeg blir ganske pissed faktisk! For det å si noe slik til et menneske som vet at det er helt uskyldig i en krangel/krig blir det samme som å sparke vedkommende i ansiktet mener jeg. Hvorfor driter du i det? Hvorfor i alle dager er det ikke interessant hvem som startet? For den som starter er faktisk den som bør fjernes og/eller be om unnskyldning. Spesielt når man vet at vedkommende har drevet på slik i flere år.
*Hev deg over det*....ja jøss....lett for deg å si! Det er ikke alle som er slik utrustet at det er så enkelt som det. Og lettere blir det heller ikke når vedkommende som startet krigen først kommer med et fredsforslag for så å fortsette helvete sitt!? WTF?? Psykopater driver på sånn...Jeg vil alltid kjempe for min sak¨, og jeg har dessverre ofte opplevd som barn å uriktig bli beskyldt for ting for så å bli fysisk straffet for det..les: få masse juling...


Bildet er lånt fra Google

Derfor må jeg si det er en lettelse og en glede å ha blogg her....Kunne skrive fordi jeg føler for det og slippe drit fra folk som rett og slett fremstår som ganske misunnelige...

2 kommentarer:

 1. Amen! Det innlegget satt i sikringsboksen! "Visse" folk eier ikke et eneste snev av selverkjennelse og selvinnsikt. I følge "dem" selv har alle andre feil, og de tror at de er totalt feilfrie, i hvert fall i deres egne øyne. Vi finner slike folk over alt hvor vi ferdes i samfunnet, og slike folk irriterer meg noe helt for j.... De er helt umulig å forholde seg seg til.

  Ja de har psykopatiske trekk, og det er det ingen tvil om!

  Blogg om det du vil vennen, og ikke la folk ødelegge for bloggleden din pga at de er sjalu på deg og det du blogger om!

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei dessverre er det ikke bare i Afrika det er tørke...og da mener jeg fullstendig uttørkelse av både hjernen og hjertet....Åhh..kjenner jeg blir så gretten altså...Nei du har så rett,det er helt umulig å forholde seg til dem! Og manipulerende som de er får de andre til å fremstå som Djevelen selv...typisk psykopatoppførsel. Nei nå skal jeg skrive om akkurat det som passer meg og om noen dager slettes den andre bloggen. Må bare få kopiert over innleggene mine først:)) Go`klem til go`snuppa:))

   Slett