tirsdag 5. februar 2013

It`s all in the details...

Hva er vel et hjem uten de små detaljene som utgjør helheten? Ganske tamt og kjedelig spør du meg, men det er jo opptil enhver å bestemme hva detaljene er...og hva de skal bety:) Til badet hadde jeg bestilt en knagg, dessverre var den utsolgt så da var det bare å tråle nettet etter noe lignende eller noe annet spennende. Hos sofiesvilla.no var jeg så heldig å finne denne store kroken som skal henge ved siden av dusjkabinettet...den er fin å henge fra seg håndkle eller morgenkåpen på ikke sant:))Puter. Jeg elsker puter i alle former og fasonger....og jeg lager de mer enn gjerne selv. De må også ha det lille ekstra...slik som pomponger...eller frynser f.eks. Via eBay har jeg kjøpt masse forskjellige frynser og gleder meg til å dekorere putene til Casahappy:))


Knaggrekker er en fin oppfinnelse! Denne er det vel heller ingen tvil om hvor skal være...Og jeg elsker disse ekstra småtingene som gjør hjemmet mitt litt mer spennende og morsomt:))Det er merkelig hvor lite jeg tåler for tiden...blir sliten av ingenting virker det som...og jeg liker det ikke. Jeg har for mye å gjøre i det nye huset og tanken på alt som gjenstår gjør meg overveldet...Gudskjelov skal vi ikke flytte inn før den 24.juni, så jeg har veldig god tid...bra det:))
Men jeg må bli ferdig med strøk nr 2 på badet før neste tirsdag for da blir dusjkabinettet installert...hurrraa:)) Så jeg drar mest sannsynlig oppover enten i morgen eller på torsdag...vi får se:))


8 kommentarer:

 1. Ja,husk det,du har LANG tid på deg :-) helt til juni.. Og derfor kan du ta det med ro, og bare slappe av mye innimellom. For blir man sliten så blir man det, ikke til å tulle med det.. Da blir det bare verre vettu :-P Alt må jo ikke være ferdig til juni en gang :-) Du kan jo kose deg litt etterpå også :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hear Ye...Hear Ye...Oh vise Frodith har talt....Da lytter man for du har jo selvfølgelig rett:)) Jeg har alltid vært sånn stå-på menneske og gir meg ikke før ting er slik jeg ønsker det...Men så er det noe med å lære av tidligere erfaringer da...:))

   Slett
 2. Benedicte Fjeldberg5. februar 2013 kl. 22:49

  SÅ herlig,jeg gleder til å se ferdig resultat. Herlig hus og herlig dame, kan det bli bedre? Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke bare du som gleder deg til det:)) Jeg klør i hele kroppen etter å bli ferdig og få flyttet inn...sukk....Tusen takk for fiiine ord snuppa:)) Stooor klem tilbake:))

   Slett
 3. Ta det med ro, du har god tid på deg. Men som alltid før sørger du for at det blir masse fine detaljer i casahappy. Vakkert blir det. Du har god smak. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er detaljene som ofte utgjør helheten vettu:)) Ja jeg tror nok dette blir veldig bra når det en gang blir ferdig...men jeg tar ditt og andres råd ad notam...ta det med ro...Trenger ikke å forhaste meg eller jobbe meg syk igjen:)

   Slett
 4. hei vennen.. du er en kløpper på detaljer.. utrolig flink... veldig gøy å se

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei vakreste:)) Så koselig å se deg her da:)) Ja jeg må si at jeg har litt peiling på dette med interiør:) Det er faktisk det eneste jeg tør skryte av at jeg virkelig kan og føler meg veldig sikker på:))

   Slett