torsdag 7. februar 2013

Litt blått og litt gult...

Jeg skal oppover til Casa Happy idag og male 2. og siste strøket på både badet og kjøkkenet.Det skal bli deilig å bli ferdig med de 2 rommene:)) For på tirsdag kommer dusjkabinettet og da må badet være ferdig ihvertfall. Noe av det jeg gleder meg veldig til er å få nye servantkraner på både badet og toalettet. For som dere ser her er det sånne lekre...kremt....brune plastikk-kraner fra 1980....ikke nice..Men de vi har kjøpt...de er nice de:))

Her kan dere såvidt se hva det er nå:

De vi har kjøpt ser slik ut:


Må si jeg foretrekker den nye modellen ja:)) 
Så det er det jeg skal bruke dagen idag til....Hva har du på agendaen?...:))

Og du...ha en riktig fin dag og ta godt vare på deg selv:))

6 kommentarer:

 1. Flire.... Sånne brune har vi dit vi skal flytte også. Og blir med stor sikkerhet skiftet ut i oppussings prosessen :)
  Kos deg i Casa Happy, men ikke slit deg ut nå da :)
  Ha en super torsdag!!

  SvarSlett
 2. Blir sikkert kjempefint med de kranene :-) Og deilig å får orden på bad og kjøkken, er jo veldig viktige rom det også :-) Jeg har ikke stort på agendaen, jobbe og hjem å slappe av. Fordi helgen er litt hektisk med besøk til venninne, overnatte til lørdag :-) Koselig. Og så til mamma en tur på søndag :-) Ha en fin dag Diva i Casa Happy :-)

  SvarSlett
 3. Det kommer til å bli kjempefint med de kranene, og jeg tenker det er moro å se at det går fremover med oppussingen!:) Det er kjempegøy å følge med på arbeidet dere gjør for å komme i orden.

  Ønsker deg en kjempefin torsdag vennen!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 4. Det blir et vakkert bad dere får, der er man mye så det er viktig meed et pent baderom. Har gått på datakurs nå, skulle egentlig være siste dagen i dag. Men så får vi en ekstra dag uten at det koster mere. Slike kurs koster flesk så det var flere enn meg som jubla.
  Elelrs fikk jeg tak i rett minnekort til kamera jeg kjøpte i går så nå knipser jeg i vei. Tenkte jeg skulle sende mitt bidrag til Frodiths fotokonkurranse. Ha fortsatt en fin dag. 24.

  SvarSlett
 5. enig.. de nye ser best ut.. ha ha ha... håper ikke du har slitt deg helt ut i dag vennen.. klem fra meg

  SvarSlett
 6. Benedicte Fjeldberg7. februar 2013 kl. 17:45

  SÅ flink du er...FLotte kraner og pågangsmot, høres ut som en meget god kombinasjon..=O)Her går det i studier og oppgaveskriving..Klem til deg fra MOI=O)

  SvarSlett