fredag 8. februar 2013

Jobbrapport fra Casa Happy:))

Det ble noen timer med maling i går også....men 2.strøket går mye fortere og jippi...badet er nå ferdig slik at rørleggern kan montere dusjkabinettet:)) 
Og det å se at badet har gått fra å se sånn ut:

til dette:Ufattelig gøy:)) Jada, skapet skal males etterhvert, hvitt selvfølgelig:)) Kjøkkenet fikk også strøk nr 2 og jeg må si at vi er superfornøyde:)) Min elskede som liker ganske mørke farver er i ekstase:))

Og nå ser det slik ut:

For en stund siden bestillte jeg denne på Kremmerhuset og den ble hengt opp i vindfanget igår...stilig ikke sant:))

Helgen skal brukes til aktiv sofasliting....kroppen trenger det kjenner jeg:)) Ønsker deg en riktig god helg og husk....ta godt vare på deg selv:))


12 kommentarer:

 1. Flinke flinke vennen min.. du er som et ustoppelig tog når du holder på.. jeg blir helt overveldet av ditt pågangsmot og din energi.. klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Aaawww...tusen takk snuppelure:)) Jeg blir ganske overveldet selv noen ganger..men det er så viktig for oss å ha det pent rundt oss og da må man jo bare trå til og gjøre det som må til:)) Stooor klem:))

   Slett
 2. Du er fantastisk flink. Dette blir bra men det har jeg visst hele tiden. Bruker dere oljebasert eller vannbasert maling? 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk skal du ha:)) Vi brukte våtromsmaling på badet og over kjøkkenbenken. Ellers i huset er det vannbasert som har en vaskbar overflate:)) Det går mye i Lady Wonderwall; en utrolig god maling å jobbe med og som dekker godt. Jo den er litt dyrere men det er det verdt:))

   Slett
 3. Det er så kjempefint med blått kjøkken synes jeg :-) Det liker jeg også kjempegodt. I den lille leilighetn vi eier er det BRUNE skapdører, men som du vet, vi gidder ikke gjøre stort der pga leier. JEg har kjøpt blått, beige og brunt for å matche :-) Du står på, og det blir nydelig Diva Andrea-stil, og det blir moro å se alt til slutt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant:)), men det må være den rette blåfarven...ikke sånn lyseblå som gamle mennesker pleide å ha i gamle dager...hihihi:)) For som det ble sagt; den farven holdt fluene unna??!! Vi er veldig fornøyd med koboltblått...vakker på veggen og veldig beroligende:))

   Slett
 4. Svar
  1. Ja det kommer seg, men det er dessverre fortsatt mye å gjøre...Et steg om gangen ikke sant:))

   Slett
 5. Kjempefint blir det! :) Du er så flink, og dere står på som bare rakker'n. Tenk hvor deilig det blir den dagen dere flytter inn, ser dere rundt og tenker: "Dette har VI gjort..!" For en deilig følelse :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Sikker på at du er litt forelsket i kjøkkenet...hihihiii:)) Med skam å melde...jeg kan se meg rundt og tenke..dett har jeg gjort:)) Min elskede gjør mer skade enn gavn hva oppussing angår:))...så mor må ordne det selv men det er greit når jeg har så god tid som det jeg har nå..Men han kommer med belønninger, gaver og duller masse med meg...me like:))

   Slett
 6. Benedicte Fjeldberg8. februar 2013 kl. 17:08

  Så utrolig fint det blir..Skikkelig flott blå farge, den likte jeg godt..Flink har du vært..=O)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Heyyy:)) Ja de blir bra dette her:)) Den blåfarven er den fineste jeg vet om...reneste og mest naturlige er den også...kobolt:)) Det er den samme som Blaafarveværket bruker i sine produkter! Stooor *godhelg* klem:))

   Slett