søndag 3. februar 2013

Leveregler Divastyle...


Har du et livsmotto, et statement eller rett og slett livsregler du lever etter? Det har jeg...LEV STORT OG STERKT..og det prøver jeg å gjøre hver eneste dag:)) Jeg fant dette på nettet og jeg sier bare yes til samtlige av reglene:

6 kommentarer:

 1. Kjempefine og gode regler dette her! Ønsker deg en kjempefin søndagskveld vennen!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de funker greit disse:)) Lever ikke slavisk etter de altså...hihihiii:)) Stooor klem:))

   Slett
 2. Benedicte Fjeldberg5. februar 2013 kl. 17:31

  Tusen takk for at du har puttet meg på beste bloggere listen din..aaw.. Jeg er meget rørt..=O) Savner deg på den andre bloggen Diva, men forstår deg veldig godt.. Håper dagen er fin..Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart jeg må adressen din...jeg må jo stalke deg vettu...hihihiii:)) Skjønner at du og andre savner meg men takk for at dere forstår...nok var mer enn altfor mye:) Varmeste klemmer til deg snuppa:))

   Slett
 3. Hei hei :-) Lette etter nytt innlegg her, men så det ikke var noe nytt, men ville gjerne si hei og hopp til deg i dag også. Ikke en dag uten litt Diva-touch :-) Fine regler ja, enig i dem :-D Håper du har en bra dag hos deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heyyy:)) Det er den store *gjøre ingenting-dagen* idag...Føler meg som 3 gamlehjem...and then some!! Fy så støl og sliten jeg er, men det er kùn min egen feil:)) Stoppe i tide...veeel....ikke like lett alltid det nei:))

   Slett