fredag 15. februar 2013

Når ting ordner seg:))

Det er jo beste følelsen i verden ikke sant:)) Slik som igår...først la jeg ut et innlegg om at jeg mente jeg hadde blitt svindlet av en stoff-forretning i England som heter Just Fabrics...enden på visa ble at stoffet endelig kom igår....jiippiii:)) Det innlegget ble slettet når pakken hadde kommet...og jeg sendte butikken en mail om at jeg beklaget for mange gretne mld...Alt som kunne gå galt gikk galt med akkurat den forsendelsen men nå er alle glade og fornøyde:)) For nå blir det 1 stk gardinhøyde på badet...i Toile de Jouy...grått...og kvaliteten på stoffet er tykk god bomull...helt supert:))

Gardinen skal ha kantbånd...mørkegrå mini-pomponger:)) Og de ser slik ut:
For det er et vindu på badet og der kan naboen se rett inn...det skal vi ikke ha noe av ikke sant! Imorgen drar min elskede og jeg opp til Casa Happy og setter på plass resten av tilbehøret til badet..som forøvrig er kjøpt på Kremmerhuset.noDa er det bare å finne frem symaskinen etterhvert og kjøre ivei:)) Ha en super dag og ta godt vare på deg selv:))

6 kommentarer:

 1. Fikk ikke med meg det innlegget en gang jeg, og jeg VAR inne i går, når jeg satt hos mamma. Men så deilig at alt ordnet seg :-)Det er så fint med den sementfargen til det badet :-) Håper du koser deg i dag :-) Med roser i vasen og EN hoppende rundt med gardiner i nevene og hyler: "de kom, de kom" :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihihiii...så det var du som var den flua på veggen altså...så deg jeg skjønner du:)) Ja jeg hoppet rundt og klappet i hendene da jeg fikk beskjed om at gardinstoffet hadde kommet:))Nå er jeg i full gang med å sy og snekre sammen både gardinene og puter. Har hatt laaaang sypause....Ha en strålende dag videre Frodith:))

   Slett
 2. Benedicte Fjeldberg15. februar 2013 kl. 15:31

  Så godt at stoffene endelig kom frem da, misliker sterkt den vente tiden og all undringen på om man har blitt lurt/svindlet..Men nå ordnet jo alt seg..=O) Flotters..Lykke til videre med opppussingen..Stor klem rom rekker til hele helgen..=O)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heyy Lady B:)) Ja jeg var ganske så lettet da ja:)) Hater å vente og uforutsigbarhet er det verste jeg vet....Men nå er faktisk gardinen til badet ferdig...se neste innlegg:)) Ha en riktig god helg vakreste:)) Stooooor klem:))

   Slett
 3. Det var da fint at alt ordnet seg! Jeg skjønte ikke hvor innlegget ditt var blitt av....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)) Ja jeg ble veldig glad da jeg ble oppringt og fikk beskjed om at pakken lå på postkontoret:)) Har vel aldri gått så fort i hele mitt syndige liv tror jeg:)) Etterpå fikk jeg en unnskyldning fra Just Fabrics og da syns jeg det var best å slette innlegget:))

   Slett