tirsdag 12. februar 2013

Velkommen dusjkabinett:)

Selv om jeg ikke var i form i det hele tatt idag tidlig så var det bare å pelle seg opp og dra avsted for å møte rørleggern. Vi har ventet en stund på denne dagen og med mye kaos, deler som ikke var der og rot med bestilling så ble det veldig bra tilslutt:))
Badet har da gått fra å se slik ut:

...til å se littegranne annerledes ut:))

Ved siden av dusjkabinettet har jeg hengt opp denne stilige kroken; der kan man henge badehåndkle før man tar seg en dusj:


Og med nye servantbatterier ble det så utrolig stilig:))

Doen hadde det samme stilige...ehhh...not...tapetet som det var på badet. 

Og med selvblandet maling i farven *Betong* ser det litte granne bedre ut ja...:)) Skal ta bedre bilder neste gang når doen har fått strøk nr 2:))

Nå er det beina på bordet og avslapping som gjelder....Ha en fin kveld videre:))8 kommentarer:

 1. Det blir så fint :-) mye finere med grått enn de stripene på doen også :-) Er det noen rom du føler du er HELT ferdig med ennå eller? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Weee....klapper i hendene:)) Nei...dessverre....for på badet skal det opp en gardinhøyde og det brune underskapet må males hvitt...men når det er gjort...da er badet ferdig:)) Og på doen må gulvbelegget skiftes....det er det samme som de nydelige...NEI...som det er på kjøkkenet...*grøss*....og det skal males 1 strøk til:)) Ja for ikke å glemme de ørten kilometerne med vegglister og dører som skal males 3 strøk til!!...sukk...Men det er verdt det...for det blir veldig fint:))

   Slett
 2. Det ble kjempelekkert! Jeg er kjempeimponert vennen! Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Heyyy:)) Så koselig at du likte:)) Mangler bare en gardinhøyde og litt stash så er vi i boks...helt ferdig med badet:)) Ha en superduper onsdag du også vennen:)) Stooor klem..<3

   Slett
 3. Det blir utrolig fint. Fine farger. Reagerte når du skrev at du måtten male doen, hvorfor det? Uansett blir det kjempelekkert, artig små deltaljer på kroken der hvor håndkle skal henge. Stilige saker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heeey:)) Veggene på doen måtte males...grønnstipete tapet fra 1980 er IKKE på favorittlista:)) Så veggene der blir betong-grå med kritthvite lister....dèt blir lekkert det:)) Ja som du vet...It`s all in the details:))

   Slett
 4. Beklager at jeg glemte 24 i slutten av kommentaren. Nå vet du hvertfall hvem som skrev det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihihii...regnet med at det var deg ja:)) Hyggelig at du fortsetter å lese bloggen:)) Setter jeg stor pris på skal du vite:))

   Slett