søndag 3. februar 2013

Vet ikke De hvem jeg er??


Jo, men jeg driter fullstendig i hvem du er og hvilken tittel du har! Bare så det er sagt! Jeg har jobbet blant toppene i Norge og hatt kunder i butikken fra øverste sjiktet...og mange av de nølte ikke med å lire av seg den* Vet ikke De hvem jeg er?*...Da svarte jeg som sant var at: Joda, men nå er det faktisk slik at det er 2 foran Dem i køen Frue....Hadde de likt det hvis noen snek i køen foran Dem? Nei...tenkte meg det..* Jeg kan være ganske så rappkjeftet ved behov, og når folk prøver å blende og snike med titler og status da protesterer jeg høylytt! Det viktigste for meg er hvordan du behandler meg, ikke hvor mange kroner du har på kontoen din eller om du er bestevenn med Kongen....for det lukter faktisk møkk etter alle og enhver som har vært på do og gjort det store...:))


Lar du deg blende av status/titler osv? Eller er du som meg og blåser i innpakningen så lenge innholdet holder mål?

4 kommentarer:

 1. God morgen Diva :-) Håper du har sovet godt :-)Nei, jeg bryr meg null og niks om titler og navn. Her i gården er det kun innmaten som teller ;-)

  SvarSlett
 2. Riktig god søndagsmorgen vennen! Jeg bryr meg heller ikke om titler og navn. Om vedkommende er direktør eller renholdshjelper spiller ingen rolle for meg. Det er kun det indre som teller.

  Ønsker deg en kjempefin søndag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen Toril-snuppa:)) Håper du har sovet godt!? Nei det er så riktig, spiller ingen rolle hva slags tittel man har. Viktigste er hvordan man er mot sine medmennesker:)) Ha en super søndag videre venen og ta godt vare på deg selv:)) Stooor klem fra SjefsDivaen:))

   Slett
 3. Riktig god morgen Frodith:)) Sovet godt? Titler spiller ingen rolle, så enig med deg:)) Innmaten er såklart viktigst for du verden så mye dritt man kan pakke inn i silkepapir.....:))

  SvarSlett