lørdag 16. mars 2013

Litt me-time er aldri å forakte!

Denne uken har jeg gjort det jeg absolutt IKKE burde gjøre....nemlig å tillate *flink-pike* syndromet å slippe til....Det slår ikke feil, for hver gang jeg skal gjøre noe som andre kan se, så jobber jeg til jeg stuper! Pga min lidelse så er det slik at jeg er *avhengig* av andres bekreftelser. Det holder ikke med mine egne. Derfor står jeg på og imponerer *hele verden* med mitt tempo, mine kunnskaper og dyktighet hva oppussing angår. Og det har selvfølgelig en pris....en kropp som snakker høyere og høyere for hver dag...inntil den skriker slik at jeg ikke kan unngå å høre at den sier...


Nå er jeg så sliten at tårene renner og kroppen verker....jeg har vondt i alt utenom håret! Fibromyalgien herjer vilt og ubehersket men jeg har bare meg selv å takke. Det er fortsatt mye å gjøre fordi huset må klargjøres før salg. Min elskede jobber og er utstyrt med intet mindre enn ca 12 tommeltotter slik at det meste faller på meg...av praktiske oppgaver altså. Han er teoretikern og jeg er praktikern..så det er likestilling her i huset:)
Det er hyggelig å se at folk stikker innom bloggen, det varmer i hjertet..<3 Men i det siste har jeg rett og slett ikke hatt tid eller krefter til å blogge. Energien brukes på å male vegger og listverk og rydding av rommene som skal fotograferes av meglern. Veldig greit at jeg ikke lider av kastevegring..snarere tvertimot! Min elskede derimot.....enough said:))
Begynner å se slutten på det som må males, nå gjenstår det bare  1 strøk på 2 vegger i stuen og dørkarmene rundt i huset. Det er en enkel og ikke så slitsom jobb...det er bare kjedelig:))
Ønsker deg en riktig god helg...ta godt vare på deg selv:))

4 kommentarer:

 1. Der var du ja :-) Helt greit å bare konse på hus og det som må gjøres for å få huset i stand til salg :-) Ikke tid til å blogge da :-D Bare ble så stille vettu, og da lurer jeg på i hvilken leilighet du er ;-) Eller om du har flyttet for HELT liksom.. Men godt å se deg igjen :-)Ha en god helg :-)

  SvarSlett
 2. Koslig og lese innlegg fra deg. Og det er viktig og gjøre klar for salg. Men ikke slit deg ut. Ta pauser - det trenger alle. Har vært inne på bloggen din flere ganger denne uka - og endelig i dag var det lyd fra deg. Ta vare på deg selv. Ha en riktig God helg. 24.

  SvarSlett
 3. Jeg synes du er kjempeflink jeg, og jammen har du gjort mye med oppussingen! Jeg er imponert vennen:) Husk bare å få samlet krefter innimellom jobbingen.

  Skjønner godt at du ikke hatt tid å blogge, men du skal vite at vi som er bloggvenene dine er her uansett. Blogging skal skje når du har tid og overskudd, og det skal ikke være et "must". Det er kjempekoselig å følge med oppussingen og livet ditt på bloggen din:)

  Ta vare på deg selv vennen:)

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 4. Benedicte Fjeldberg17. mars 2013 kl. 20:43

  Hei snuppa...=O)
  Jeg beklager at jeg har vært så lite innom, av en eller annen merkelig grunn får jeg ikke kommentert bloggen din fra ipaden min..SNufs..Men nu er jeg her, og du jeg synes du er kjempe flink. Ikke kjør deg for hardt, det er ikke noe vits i..=O)Synes det er moro å lese om opppussingen av Casa Happy og gleder meg til helt ferdig resultat..=O) Stor klem Benedicte

  SvarSlett