fredag 31. mai 2013

Blir du med på putekrig eller??

Jeg elsker å ha sengen og sofaen for den saks skyld full av puter...aller helst i forskjellige stoffer og farver. Men det må være en *rød tråd* i farvene...altså at de matcher:))

4 av disse putene har jeg sydd selv og jeg er så fornøyd med hvor fine de er i sengen:))
Det er ikke så mye som skal til for å få det lille ekstra...noen meter med pompongbånd f.eks...Den limer jeg med tekstilim før jeg syr for da blir det mye finere og det holder seg der det skal være:)

Idag har jeg bare gjort avslappende ting...sydd 2 puter...lakkert tåneglene....ryddet litt og hengt opp litt pynt her og der:))
Jeg savner sønnen min....har ikke sett ham på noen dager nå så jeg gleder meg veldig til å se ham igjen..om 1 uke eller så:))
Det er stille i Casa Happy. Min elskede er i huset sitt i Drammen og han har tatt med seg Boss slik at jeg er helt alene her. Egentlig deilig samtidig som jeg kjenner at jeg savner lyd og bevegelse i heimen. Men de kommer i morgen...hurrraa:))

6 kommentarer:

 1. Putekrig er morsomt - men jeg tror jeg avstår. Blir så mye arbeide med og feie sammen fjøra etterpå. Putta ei pute i vaskemaskinen engang som sprakk - ble en erfaring rikere. Pene puter og pene farger. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan H:))
   Aaauuchh...hvordan gikk det med vaskemaskinen? Ble den ødelagt eller? Nei disse putene er for fine til å brukes i putekrig syns jeg...så jeg tror faktisk jeg avstår jeg også:))

   Slett
 2. God Morgen Diva. Det var puta som sprakk slik at fjøra lå løst inni maskinen når vaska var ferdig. Vaskemaskinen fungerte like bra etter det. Men det var litt av en jobb jeg fikk og rydd opp. Så det var det. Vi har en fin og varm lørdag foran oss, skal vaske klær idag + pusse vinduer. Ha en fin lørdag. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig god morgen H:)) Du er tidlig oppe?! Ja det kan jeg tenke meg var litt av en jobb ja...men så bra at den ikke ble ødelagt da!! Er så kjedelig når vaskemaskinen ryker...enkelte ting er man ganske avhengig av ja!! Skikkelig huslig du...applaus for deg:)) Ha en finfin lørdag videre:))

   Slett
 3. Så kjempefine og stilige puter vennen! Vil ikke ødelegge de fine putene der med putekrig:)

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg videre:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snuppelure:)) Så hyggelig at du liker det du ser:)) Nei jeg tror vi lar disse fine putene få være på plassen sin jeg:)) Ha en herlig dag videre...stooor klem til deg:))

   Slett